Duhnește a prostie.

0

Ați văzut cum stăteau tineri în toată puterea și priveau liniștiți, ducând câte un păhărel de rachiu la guriță și sorbind din el cu plăcere, în timp ce jandarmii munceau ca robii să le salveze casele construite ilegal? Normal că ați văzut, e la fel an de an. Și an de an, guvernul le plătește casele acelor oameni, chiar dacă au fost construite ilegal, pentru că alegeri și pentru că Ponta.

În altă ordine de idei, avem o țară plină de filozofi cu două clase care vor vota cu PSD, pentru că așa au fost ei obișnuiți. De ce nu e bun Iohannis? Pentru că „Una e să te nască mă-ta în altă ţară, şi alta e să vii aici şi iei cetăţenie. Nu e totuna”– asta vine de la un cetățean, român ce-i drept, dar cu origini Indiano-pakistaneze. Ați prins ideea? Un rrom, acuză un neamț că nu e din România.

Bineînțeles, pentru cei cu opt clase și crescători de lubeniță, este imperios necesar să fii oltean, altfel n-ai ce căuta la cârma statului, după cum ne spune un veritabil oltean: „Nu e de la noi din Olt”

„Victor-Viorel Copy ‘Fa, Doina’ Ponta” atacă și religia omului, pentru că, nu-i așa, în România, o țară profund religioasă, plină de babe care merg la biserică dar habar n-au ce sărbătoresc de crăciun, nu este frumos să nu fi ortodox, prin urmare e un handicap și trebuie scos în evidență.

Trist, trist de tot, și ma gândesc că ăștia sunt oamenii care o să-mi decidă viitorul, pentru că sunt în număr covârșitor de mare, iar votul meu e doar o picătură într-un ocean.


VIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here