Dreptatea românească te omoară

Discutam zilele astea cu oamenii de pe la lucru ce aș face dacă aș găsii 50.000 de euro. M-am bătut cu pumnul în piept că nu dau nimic înapoi și mă bucur de bani.

Da, e ușor de zis, dar conștiința macină și probabil o să am niște nopți nedormite.

Dar ce te faci când tu ca doctor, ai omorât un om pentru că discuția la telefon a fost mai importantă? Poți să dormi noaptea? Poți să-ți privești copilul, iubita, soția sau ce căcat de animal stă lângă tine în ochi?

Povestea e aici , și mi-o amintesc încă de atunci. Nu ai cum să citești și să nu îți vină criza aia mică la căpuț care te împinge să… n-are rost să zic.

Eu am fost un tip impulsiv de când mă știu, în ultimii ani încerc pe cât posibil să mă controlez, că aveam perioade când îmi sărea țandăra foarte ușor, nici nu îmi imaginez ce aș fi făcut eu în situația nefericitului. Ajungi să te gândești în unele momente că nu mai ai nimic de pierdut și aia e, te duci la pușcărie dar măcar împuțita aia nu scapă cu 10% din salar.

Azi, în timp ce citeam căcatu ăla de poveste, îmi imaginam ce i-aș fi făcut doctoriței, dar după aia te gândești că moartea e un lucru prea ușor pentru o asemenea chestie. Ceva ce să îți aducă aminte toată viața e mai ok. Că știe ce a făcut.

În fine, nici nu a durat doi ani, aproape 3 ancheta. Cu ce s-a ales? 10% din Salar și nu mai are voie să facă gardă…SĂRACA! Mizeria aia de femeie a depus și contestație, pentru că e normal.

Băi, România, mai poți? Vedea-te-aș dezbinată în mai multe țărișoare. În rest e bine la noi, mici, bere, steagu și neamu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here