Dragnea este produsul nostru

2

De câte ori dă Dragnea o declarație, pe mine mă iau dracii. Și nu pentru că vorbește omul cu dantură îndoielnica și debitează prostii. Nu! Pe mine mă enervează ce se întâmplă după. Indignarea influencerilor, ăștia care stau și discută după, ăștia care influențează oameni. Gen Moise Guran sau Lucian Mîndruță.

Mă enervează tare că vorbesc aiurea, fără o soluție. Oamenii sună, vorbesc, propun, moderatorii îi contrazic și pa. Atât! Au o placă pe care o repetă mereu „Violența nu e o soluție”. Pare un cuvânt descoperit recent și îl folosesc continuu, în orice împrejurare. Am senzația că se și ating pe ouțe și chiar au un mic orgasm când repetă chestia asta la infinit. Ei nu vin cu o soluție! Dacă îi întrebi, au la fel o placă, aia cu votul pe viitor. Alo! Problema e acuma, nu în viitor. 

Omelette de fromage (nu știu dacă am scris corect, nici nu-mi pasă, urăsc franceza)- e alt cuvânt pe care copii l-au auzit în desene, după care l-au folosit intens. Deci ăștia sunt niște copii care învață cuvinte și le folosesc pentru că e cool

Acuma nu vreau să credeți că eu propun violența. Eu nu propun nimic, pentru că nu îmi mai pasă. Nu mă ține nimic legat aici, dacă se împute treaba, îmi iau o geantă, m-am urcat în mașină iar Europa civilizată mă așteaptă

Dar băi frate, ăștia involuntar îl ajută pe Dragnea! La noi se protestează de vreo 2 ani. S-a rezolvat ceva? Nimic! Pentru că am ieșit în stradă ca proștii, am stat, am făcut steaguri și… atât! În Franța s-a protestat cât? O săptămână? Deja s-au văzut rezultate! Care a fost diferența dintre ei și noi? Păi ăia știu ce vor și sunt în stare să spargă capete pentru asta, lucru care sa și întâmplat.

FĂRĂ VIOLENȚĂ

Nu susțin violența. Dar haide să facem o comparație, așa mai din popor, Vaslui mai exact. Dacă tu ma prinzi cu nevasta ta, în timp ce ea susține proba orală și îmi spui că trebuie să mă retrag, că altfel o să stai afară în frig, fără să-mi faci nimic, o să continui să-i împing subiecte orale. Dar dacă pui mâna pe o bâtă, și-mi spui că îmi spargi capul dacă nu mă retrag, prietenaș în secunda doi sunt cu pantalonii pe mine.

Așa e și cu protestele, degeaba ne cufurim pe noi că suntem civilizați și oferim flori jandarmilor. Nu, asta nu e civilizație. Francezii au cam pus bazele democrației moderne, sunt de 1 milion de ori mai civilizați decât noi, și uite cum se protestează la ei. Și pentru ce? Pentru o problemă mult mai mică  decât problema pe care o avem noi.

Băi, voi vă dați seama că suntem la un pas de dictatură?

De vină pentru situația asta sunt toți, toți Românii. Dacă noi ca popor am fi Dumnezeu, și ne-am decide  să facem un om după chipul și asemănarea noastră, ar ieși Dragnea, de fiecare dată. Prezența la vot a fost mică, a ieșit PSD pentru că i-au votat cei de la sate. Da, sărăcia și gradul mare de analfabetism din România ne face influențabili. Practic suntem un popor perfect pentru dictatori.  Toate astea, combinate cu faptul că nu avem lideri care să ne conducă spre un protest măcar decent, e normal că nu avem rezultate și ăștia micționează pe noi de fiecare dată când ne ridică să spunem ceva.

2 COMENTARII

    • Pentru ca si în orase traiesc prosti. In alta ordine de idei, de cate ori au fost prezente ridicate la vot, PSD nu a câstigat nimic. La alegerile trecute, dintre toti cei prezenti la vot, majoritatea erau din mediul rural

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here