Dragă extraterestru: Dacă te gândești să vizitezi planeta, te rog să ocolești România

0

Știu că ne spionezi, vezi ce mai trimitem prin spațiu, îl știi și pe nenea Elon care v-a trimis o mașinuță. E măgar, nu a făcut și plinul înainte dar vă descurcați voi, sunteți extratereștri mari, nu?

Am totuși o rugăminte. Dacă te gândești să vii pe planetă, ocolește-ne puțin pe noi, românii. Nu suntem pregătiți. Noi încă credem că un nene din ceruri ne-a făcut din pământ, deși suntem 75% APĂ. Ironic, nu?

Reprezentanții acelui nene din ceruri (ăla de zicem noi că ne-a făcut din țărână) sunt niște măgari dinăștia împuțiți care ba și-o trag la funduleț, ba ne cer și ultimul bănuț pe care-l avem pentru că altfel nu ne îngroapă mortul. Ba mai mult, sunt niște infractori dovediți! Cum este preafericitinfractor Teodosie din Constanța care a furat niște bănuți, a mai dat niște mărturii mincinoase și cu toate astea babele încă îi pupă mâna aia mizerabilă de hoț. Suntem un popor ciudat, știu! Suntem diferiți de specia umană, Românul e singurul om descendent a omului cro-magnon. Adică am rămas la stadiul de primate, ceva mai evoluate ce-i drept.

Apropo, omul cro-magnon este reprezentantul timpuriu a omului modern din Europa. Adică arăta cam cum arătăm noi în zilele noastre. A trăit acum 40-12.000 de ani în urmă. Ceea ce este o aberație pentru noi românii, că Dumnezeu ne-a făcut mult mai târziu.

Ce să-ți mai zic de noi ca să nu ne vizitezi? Niște oameni care se numesc Noua Dreaptă protestează de câteva zile pentru că s-a difuzat un film cu homosexuali. Sunt genul acela de oameni despre care îți spuneam mai sus, ăia de cred că există în ceruri un nene care ne conduce viața.

Te-aș ruga să nu o mai ataci pe doamna (nebuna) asta cu unde energo-magnetice. Știi? E educatoare, cică ar trebui să aibă grijă de acei micuți cât timp părinții sunt la muncă. Mai mult, trebuie să le ofere și puțină educație. Deci nu e de joacă, nu o mai atacați pe femeie că poate se pierde cu firea și face o prostie pe care o s-o regretăm mai târziu. Știu că rolul autorităților este să facă o evualare să vadă dacă e nebună (deși nu cred că e nevoie de evaluare, îți dai seama după față) dar suntem români, noi nu facem nimic cum trebuie, nici măcar nu știm să protestăm, știm doar să pozăm frumos pentru lume, ca să ne dea la CNN.

Te las acuma, poate îți mai scriu despre situația de la noi. Aaa și nu, nu avem cele mai frumoase femei, e doar un mit. Asta ca să știi, dacă cumva auzi mitul pe undeva.

Long live and prosper!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here