Domnul angajator, suntem si noi mai clari cand vine vorba de beneficiile angajatului?

0

Nu știu dacă ați observat, dar când vine vorba de un anunt de angajare, angajatorul e foarte clar cand completează rubrica cerințe.

Nu stă la fel și la capitolul Beneficii, unde totul este prezentat vag și sunt aruncate beneficii care pentru mine nu înseamnă nimic. Ce o să vedeți mai jos e dintr-un anunt recent pe care l-am văzut.

Mediu de lucru plăcut, dinamic, plin de viață– Ce înseamnă ”mediu de lucru plăcut”? Comparativ cu ce? Cu ăla care spală morții în morgă? Nu e un beneficiu.

Colectiv tânăr, prietenos– Pentru că în alte firme lucrezi doar cu pensionari? Cel nou e bătut din prima zi? Nu e un beneficiu, aș da tot tineretul din lume să lucrez într-un colectiv mai bătrân. Oamenii sunt mai calculați și, poate, mai inteligenți.

Posibilitate de avansare-Avansare în ce? În viață? În cadrul firmei? Avansez de la punctul de lucru până acasă? Dacă nu ești clar și nu-mi spui din prima care sunt oportunitățile de avansare pentru mine, nu încerca să-mi vinzi gogoși cu textul acesta.

Salariu Atractiv-Atractiv pentru cine? Pentru tine că îmi dai puțini bani? NU îmi vinde gogoși cu salariu atractiv în anunț, iar când ajung la interviu îmi oferi 1000 de lei plus bonuri și ”bonusuri”.

Și plus alte nimicuri care îți sunt aruncate în nas dar nu au nici o valoare. Dacă la beneficii ai 5 sau 6 puncte, la cerințe am numărat 24. Trei sfert din text erau cerinte, restul beneficii și mesajul cum că ei te așteaptă în echipa lor superbă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here