Doamna doctor, ce sâni frumoși aveți.

În zilele mele de glorie, combinam la o tanti care se pregătea să devina doctoriță, ca apoi să se simtă îndreptățită să ceară șpagă de la un biet pensionar, pentru că ea  plătit milioane pe cărți și a stat nopți întregi nedormită.

Citeam un articol pe adevărul despre cadavre și ce se întâmplă cu corpul omului când moare…………..n-am înțeles nimic.Pentru că domnii doctori, în loc să-mi spună mie, tăranului, că am gripă, îmi bagă niște denumiri în latină de nici Cezar nu le-ar înțelege.

Și asta mi-a adus aminte de o fază trăită alături de domnișoara doctoriță. Ca orice băbat, primul lucru pe care-l fac e să mă arunc la sânii ei, că așa mult îmi plac (sânii, toți). O femeie trebuie lăudată, mai ales dacă e dispusă să te lase să transiri deasupra sau sub ea, sau din spatele ei, sau dintr-o parte……….ați prins ideea. Și îi spun că are sânii frumoși, îmi plac.. la care ea îmi zice:

-Am sani mici si hiperlazitate cutanata.

-Hiperlazitate? Ce-i aia? zic eu mirat.

-Hiperlaxitate! Mă corectează , deși chiar ea a greșit, pentru că eu mă luasem după cum mi-a zis. Caută pe google! Mi-o aruncă într-un final.

Eu prefăcându-mă că am înțeles i-o arunc: Deci ai sânii mari și naturali!

Nu mi-a mai zis nimic în ziua respectivă. Defect de medic, chiar și mie, în patul conjugal, îmi spunea termeni dar nu-mi explica, exact ca la televizor.

Doar ca să știți, hiperlaxitatea n-are nicio legătură cu sânii, într-un final am căutat și eu pe google. Nu știu de ce a ținut să-mi spună treaba asta, probabil să râdă de mine.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here