Carmen Avram candidata PSD

De când s-a anunțat că Avram Carmen (am evitat cu eleganță cacofonia) candidează pentru PSD, prostia s-a activat, pentru ea, nu pentru noi, și turuie în toate mediile fel și fel de baliverne.

Schema e că nu e proastă, și nici nu se face, e doar o ticăloasă care spune niște baliverne pentru toți știrbii creduli „după internete” care aplaudă ca focile la inepțiile debitate de femeia asta.

A zis una tare, cu aurul de la Roșia Montană, cum că ăia iau pământul cu totul și-l duc în altă parte ca să fure aurul din el. Am râs, dar nu de prostia ei, ci de oamenii care chiar cred așa ceva.

După aia am râs când a debitat mizeria aia cu îndrăgostitul de PSD

„Pe lângă asta, a fost un moment decisiv, când am ştiut că sunt de partea lor total: speech-ul pe care Viorica Dăncilă l-a ţinut în Parlamentul European, atunci când era problema rezoluţiei care s-a votat. Ăsta e un speech pe care eu aş putea…, până la următorul fabulos care o să apară, aş putea să-l ascult în buclă. E o pledoarie pentru România pe care eu n-am mai auzit-o. Şi are doamna Dăncilă această sintagmă pe care o foloseşte foarte des: ţara mea. Pe mine mă atinge în inimă asta… a început să mă doară pentru că ţara mea suferă. Şi în Parlamentul European a fost această doamnă care, cu vocea ei firavă, a spus: Ţara mea nu merită să fie pedepsită”, a mai spus Carmen Avram.

De fapt, discursul Vioricăi Dăncilă a fost așa:

„Țara mea, dafdskfjdsfsdf dsf sdkf sdjkf dsm cu echipa mea de miniștri, afsdfdhfjsdkfhdskjfhsdjfkdh casă de piatră, ssdhfdskfjhadsfkjsdhfdaf, 20 20, sdfdgsdfcsfsdfsg , autostrăzi”.

Iar Carmen Avram a căzut pe spate, mamă ce discurs, ce românitate, ce mi se umple inima de țara mea și culori și iubire și tot ce e românesc.

Bulangiustelor, adevărul e că țara asta e de căcat, trebuie să o spunem noi că străinii care vin pe aici sunt prea diplomați să o facă. Desigur, e frumos când ești plecat să plângi după ideea de România, asta până treci granița și ai șanse foarte mari să nu mai ajungi viu acasă pentru că faci un mic accident. Deh, lipsa autostrăzilor, dar măcar țara ta…și Viorica Dăncilă.

Treaba asta cu România e ca chestia aia cu dependența de droguri, întâi trebuie să recunoști și să conștientizezi că ai o problemă, după aia poți să te tratezi. Așa și cu România, până nu conștientizezi tu ca simplu cetățean că e de căcat aici, nu avem șanse să schimbăm nimic.

În schimb e frumos să trăim cu iluzii că avem cele mai frumoase femei, peisaje, Bucovina și alte mândrii prostești care nici nu sunt așa frumoase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here