Se discută intens despre faptul că niște unii i-au zis lui Ciordache „Muie” într-un mod mai barbar, cu vopsea pe poartă. Iar internauții, toți niște SIR, unși de Elisebeta și bătuți cu sabia pe umăr, s-au revoltat și ne explică cum e cu coborâtul la nivel.

Majoritatea românului se crede undeva pe la 1600. Mă refer la metri altitutdine, că au nasul pe sus mereu. De unde vine ideea cu șansele egale într-un război nu știu. Chiar și la faza cu mafia de exemplu, tu știi că ăla e mafiot și a făcut crime, dar ai nevoie de dovezi și nici nu poți să-l împuști. Că deh, tu ești băiatul bun și nu poți face asta.

Fraza care îmi place cel mai mult: „Dacă o să-l ucizi ai să devii ca el”.

Ca în filmele alea proaste, când ăla rău omoară și face orice pentru a scăpa, dar la sfârșit tu nu îl omori pentru că ai onoare și nu te cobori la nivelul lui, deși ți-a tranșat familia și cățelul.

Dacă sunteți de acord cu ce ați citit mai sus, înseamnă că nu sunteți oameni, că nu ați simțit ura adevărată niciodată.

Desigur, actul de vandalism e un gest lipsit de formă. Omul a simțit că doar așa  îl atinge pe mizeria aia care arăta muie în parlament. Spre deosebire de lorzii care au ieșit la protest cu joben și monoclu, citind din codul bunelor maniere, gestul lui ăsta l-a afectat pe fraier și măcar trebuie să își vopsească poarta. Nu e mult, dar tot e mai mult decât ce au realizat 100.000 de oameni.

Am înțeles că nu e bine să-i arunci cu vopsea pe gard, că ce a făcut gardul ăla omului? Absolut corect, trebuia să i-o arunce direct în gură.

Băi, e război sau bambilici? Mi se pare că protestatarii vor război dar nu știu să lupte, au senzația că e suficient să mergi în piață și să împartți bombonici. Ce țară de oi, prea ușor sunteți de condus.

În țara în care guvernanții îți arată muie, NU îți mai permiți să fii diplomat

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here