Despre atacul terorist din Franta. Atentie, imagini violente.

9

Trec peste obisnuitele fraze cu trist, tragic …etc. Si trec direct in subiect pentru ca inca sunt bulversat de ce am vazut in filmarea de mai jos. Vreau doar sa spun ca asta se intampla cand guvernul tarii tale isi concentreaza fortele pe denigrarea asa zisilor imigranti est-europeni printre care si romani, care sunt o plaga pentru societate. In special francezii si britanicii fac asta. Asta se intampla cand permiti imigrantilor musulmani sa doarma in tara ta. Se trezesc ca Allah ii cheama sa duca un razboi sfant si oameni nevinovati sunt ucisi pe strada. Absolut toate statele puternice isi concentreaza puterea pe denigrarea europenilor saraci plecati in vest pentru a muncii cinstit si a nu face rau nimanui. In timp ce, in special Franta si Anglia sunt pline de fanatici religiosi care cred ca Allah ii asteapta cu virgine in rai daca ucid cativa trecatori pe drum.

Cred ca ar trebui sa privim putin spre Israel si sa tragem niste invataturi, poate asa o sa stim cum sa ne descurcam cu fanaticii. Mai stiti cand ziceam pe aici ca sustin Israelul in actiunile lor de bombardare a Palestinei? Oamenii aia stiu ce au de facut si stiu cum sa trateze probleme de securitate nationala. Sa invatam de la ei, ca nu sunt prosti.

Atentie, imagini cu caracter emotional puternic!!

https://www.youtube.com/watch?v=tcmZVbsmjE8

9 COMENTARII

  1. Daca Mediasul ar fi Gaza..si eu israeleanul ti-as pune un zid de jur imprejur ca asa vreau , ti-as pune 3 granite, iar la fiecare iesire platesti 60$ iar la intrare iarasi, daca ti-as lua toate izvoarele sa nua i sursa de apa potabila si pentru agricultura, daca nu ai avea voie sa faci comert si sa cumperi unele lucruri din alte tari..ti-ar placea? Ar trebuie sa vezi mai bine realitatea si sa nu te lasi dus de media perversa de astazi. IN Gaza au fost omorati peste 400 de copii in august..ce vina au aia? si nimeni nu a protestat..dar ipocrizia „capitalista si democrata” e buna pentru inconstientii care o cred.

    • Ca sa-mi pui zidul ala trebuie sa ai motiv. Ori daca eu nu-ti dau cu rachete in curte doar asa, de distractie, n-ai avea motiv sa-mi ridici gard sau sa-mi impui restrictii.

  2. 🙂 vezi putin istoria Palestinei.. in Israel evreii erau minoritari, dar cu forta si armata americana au reusit sa-i tina inchisi si cu resurse limitate.. motivul e terenul si controlul tarii. L-am putea compara cu cei din Harghita si Covasna care vor sa conduca toata Transilvania..sau albanezii din Kosovo. Palestinienii niciodata nu au fost agresivi, dar cand vine o minoritate sa-ti fure tara ce faci? Si de acolo au inceput toate aceste lupte inutile pana la urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here