De ce te inseala barbatul?

1

E perioada aceea în care oamenii n-au despre ce să scrie la ziar, și fac articole de căcat în care ne sunt exemplificate niște motive pentru care bărbații înșeală.

Dacă citiți un artticol de genul ”De ce înșeală barbații”- ai să vezi că motivele principale sunt: E mincinos, e imatur, e nesigur pe el etc. Chestii nasoale care țin de un caracter infect. Dacă citești un articol ”De ce înșeală femeile” o să găsești motive plăpânde ca o papadie care aluneca lin pe un mic val din lacul de lângă Iulius Mall. ”O neglijezi”. ”Nu îi mai cumperi flori”, ”Nu îi mai spui că o iubești”. Evident, dacă nu-i cumperi flori ce să facă femeia, merge cu altul prin boscheți.

Mă uit la ăștia care scriu și parcă sunt desprinși din altă lume, parcă totul e ca într-un film pentru ei, găsesc motive puerile doar să umple încă o pagină la ziar. Serios, femeile alea care scriu articole de genul ala sunt virgine, au văzut bărbați goi doar în reviste, iar singura lor ”acțiune” e atunci când zecile de pisici din casă sunt în perioada de împerechere. Și știți ce e mai grav? Toată lumea citește porcăriile astea, iar oamenii cred, că au rămas cu mentalitatea aia de pe vremea lui Eminescu în care dacă erai profesor sau jurnalist erai destept și mereu aveai dreptate. Că deh, ce să creadă oamenii de la țară. Și așa se formează ideea că toți bărbații sunt mincinoși, porci sau ce mai poate debita creierul uman.

Ideea e că 99% din articolele pe care le vedeți pe net sunt niște porcării ieftine pe care  un om cu capul pe umeri nu le-ar putea scrie nici dacă ar suferi de retard. Pe bune, cred că trebuie să faci o școală specială de proști, după care să mergi la un doctor să-ți ardă toți neuronii. După aceea ești angajat cu acte în regulă.

Și ca să vă răspund la întrebarea din titlu: Bărbatul te înșeală pentru că atunci când pe tine te doare capul seară de seară, pe alta n-o doare.

1 COMENTARIU

  1. Fix asta voiam sa scriu ,dar concluzia ta a fost asemanatoare. Tipele care scriu asemenea articole dovedesc altor tipe la fel de puerile ca si ele ,ca e ok sa avem idei preconcepute de ” toti barbatii sunt porci,nu ma apreciaza tu, am facut tot pt el si el tot a plecat”. Femeile adevarate stiu sa fie femei in toate situatiile,nu doar cand e vorba de machiaj si tinute. Ma irita cele care nu isi asuma vina intr-o relatie si considera ca tot el nenorocitul le-a facut pe toate. Barbatii vor sa fie rasfatati,admirati ,apreciati si laudati. Iar daca esti prea ocupata pt asta,se vor gasi altele indeed.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here