De ce o suge Fan Curier?

Pentru că au angajați incompetenți. Oameni atât de înapoiați încât unul din Evul Mediu pare mult prea evoluat pentru cretinii ăștia.

Primesc mesaj miercuri că trebuie să-mi vină un colet. Eu fiind în ședință nu am auzit telefonul cand m-a sunat curierul. Sun după, îmi cer scuze și-i transmit omului să vină a doua zi sau vineri, când poate el, mă gândesc și la om, că na.  Îmi zice că vineri mi-l aduce din nou la sediu firmei unde lucrez.  Vineri se face ora 15, sun de curiozitate să văd dacă mai are de gând să vină pentru că m-am dus pe jos prin ploaie să-mi scot bani de pe card să-i pot plăti omului rambursul. Răspunde și-mi zice că el nu are colet pe numele meu, că a rămas la sediu și colegul care răspunde de obicei la nr acela de telefon e în spital. Deși i-am recunoscut vocea și știam că tot cu el am vorbit. Ok, tot eu înțelegător îl întreb dacă mi-l poate aduce sâmbătă pe altă adresă. Îmi confirmă că se poate fără probleme. E aproape 19:30 și nu am primit nimic.

Partea superbă este că vineri la 15 am vorbit cu el și-mi spunea că nu are colet pe numele meu și nu-mi aduce în ziua aceea nimic. La 15:26, când eram într-o altă ședință, mă sună tot el că are un colet pentru mine. Nu am putut să-i răspund atunci și-l sun peste 15 minute, moment în care îmi răspunde tot el nervos că mă caută de 2 zile să-mi livreze un colet. Păi omul ăsta e întreg la cap? Vorbesc cu el și-mi spune că nu are colet pentru mine, după care mă sună că el mă caută de 2 zile să-mi livreze un colet.

Sper să vă moară afacerea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here