De ce nu o sa inlocuiasca tableta niciodata un laptop

0

Răspunsul e destul de simplu. Comoditate.

Eu înca mai folosesc dektop-ul pentru majoitatea lucrurilor pe care le fac. Știu, știu, internetul e accesat de pe mobil acuma,  oamenii vor portabilitate și internetul la îndemână. Problema este că eu mă simt ușor incomplet când navighez după ceva anume de pe mobil sau tabletă. Stația centrală, locul în care se află viața mea virtuală este desktop-ul.

Tabletele au fost interesante la început, acuma nu cred că se mai bat oamenii pe ele. Producătorii au înțeles asta și au început să lanseze 2 în 1. Laptop combinat cu tabletă pentru că da, tableta fără tastatură fizică e un chin când ai de scris texte lungi, sau când porți o conversație care solicită mai mult de un neuron.

Eu am 2 tablete pe care le folosesc destul de rar. Am un Samsung Galaxy Tab 2 pe care o folosesc strict pentru citit, dar și aia mai rar penru că am și un Kindle. Și mai am o Toshiba de 10 inci cu Windows 10 la care am atașat și o tastatură Logitech (absolut superbă tastatura asta) ca să-mi înlocuiască laptopul atunci când plec de acasă. Tableta e bună atunci când citesc benzi desenate de pe ea. Cu toate astea, simt mereu nevoia unui laptop atunci când călătoresc sau pur și simplu nu am chef să stau la birou ca să scriu ceva.

 

Deci da, comoditatea este cel mai important lucru pe care trebuie să ni-l ofere tehnologia. De aceea tabletele sunt interesante doar atunci când îți bei cafeaua pe wc și vrei un ecran mai mare decât îți poate oferi un telefon.

Pe viitor am să trădez cauza și am să-mi iau un Macbook de 13. Pentru că autonomie și subțire. Aaah, și probabil un iPad mini, pentru că oferă un program care e cam prost pentru Windows. Scrivener.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here