De ce n-am să-mi cer niciodată prietena de nevastă în public.

2

Din cauză că femeile nu sunt de încredere. Știiiiiiiuuuuu, voi sunteți bune, noi suntem porci, noi înșelăm, voi sunteți sfinte, noi suntem măgari, voi înșelați doar pentru că noi nu vă acordăm destulă atenție. Căcat, nu e așa, am cunoscut destul de multe femei, am văzut destul de multe situații. De exemplu, un amic care e polițist, s-a însurat, iar în noaptea nunții femeia a fugit cu nașul și toți banii în Germania. True Story. Mai cunosc pe unul care a fost părăsit înainte cu o zi de nuntă. MAI am un amic care a fost părăsit în dimineața nunții. Atenție nici unul dintre ei n-a fost băiat rău. Nu le-au bătut, nu le-au înșelat. Ba chiar mai mult, în două cazuri ele au insistat să facă nuntă.

După aceea mai sunt proștii care sunt atât de siguri de femeia de lângă ei, încât le cer de nevastă în locuri publice unde te văd zeci de mii de oameni sau, mai rău, o țară întreagă.Bineînțeles că vaca dă bir cu fugiții și tu rămâi cu buza umflată. Doar pentru că ai crezut atât de mult în ea. Se zice că nu poți cunoaște un om o viață întreagă. Așa e, dar nici încredere în el nu poți avea. N-am încredere nici în mine, de ce aș avea încredere într-o femeie? Și nu vreau să aud că sunt misogin, nu vreau să aud că sunt cazuri rare. Sunt foarte dese, pentru că femeile nu pot gândi rațional. Se lasă purtate de emoții și reacționează ca niște oi. Bineînțeles, sunt și femei cu capul pe umeri, dar de ce să nu fim sinceri și s-o spunem pe aia dreaptă, și anume că femeile de calitate sunt din ce în ce mai puține.

Am cunoscut destule femei  pe internet care-mi spuneau că sunt mame și soții devotate, iar după o discuție de jumate de oră era deja dezbrăcată la web sau în patul meu. Am cunoscut destule femei care păreau de neatins, păreau atât de corecte încât te gândeai că nici Iisus n-ar putea s-o f*tă, dar după ce-i dădeai de înțeles că tu n-o vrei, se punea și-n cap doar ca să-i acorzi puțină atenție.

Și atunci mă întreb: Dacă majoritatea sunt așa, cine sunt eu să-mi găsesc una mai bună? Nu că n-aș putea, dar , din păcate, sunt mai rare ca diamantele.

Și ca să revin la titlu, dacă e să mă însor vreodată, n-am s-o cer, o să știm amândoi că a venit timpul.

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here