De ce înșelăm.

1

Inevitabil se ajunge și aici, vă spuneam ca n-am înșelat niciodată, probabil am s-o fac. Până la urmă sunt bărbat, iar noi suntem cunoscuți pentru faptul că înșelăm mai mult.  Femeile sunt mai statornice, dacă sunt mulțumite de relație n-o să înșele, și vă spun sincer că n-am cunoscut niciun caz de trădare în dragoste, făcut de femeie, în care să n-aibă bărbatul cea mai mare vină.

Să vă spun de ce. Dacă tu ca bărbat, uiți să-i mai spui c-o iubești, uiți s-o mai scoți la plimbare, s-o faci să se simtă bine, e normal ca femeia să se uite și în altă parte.  Nu mai este sigură de relația cu tine, iar la primul semn că altul ar fi mai bun ca tine, se comportă mai frumos cu ea, îi acordă atenție, atunci femeia o să ridice coada. Sigur, poți să spui că era mai bine să se despartă de tine și după aceea să meargă cu altul. Doar că femeile nu gândesc lucid, ele sunt mânate de sentimente, nu sunt niciodată sigure de nimic. Așa că încearcă să vadă cum e și cu altul, după aceea poate te lasă, poate nu.

Da, în majoritatea cazurilor în care femeia înșală sunt de vină bărbații. Bineînțeles că mai sunt și femei care înșală doar de dragul plăcerii, dar alea sunt curve și fac parte din categoria femeilor care merită bătaie.

Arată-i c-o iubești în fiecare zi și o poți înșela fără să te gândești că, poate, te înșeală și ea. :)))))

Update pentru retarzi- Finalul este doar o glumă. Repet! Finalul este doar o glumă…….OVER!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here