De ce e bine să te dai pe lângă profesori sau șef.

3

Mie nu mi-a plăcut școala, deloc. A fost vorba de anturaj, de lene și de faptul că părinții n-au pus presiune pe mine. Totuși, în mod ironic, am ajuns în ultimul an de master, nu fără ajutorul singurei femei pe care am iubit-o, care s-a interesat ce facultate ar fi potrivită pentru mine, ce acte …tot, absolut tot. Singurul lucru pe care nu l-a făcut a fost să-mi bage informația în creier, atât.

Am deraiat puțin de la subiect, voiam să vă spun că nu suport oamenii care pupă în cur, din păcate îi avem peste tot.

De oamenii în genul acesta dai la orice vârstă, cred că se nasc cu acest instinct și, probabil, le place mirosul de căcat, din moment ce stau tot cu nasul în cur. Eram în clasa a VI-ea, aveam teză la mate, profesoara mea era și directoarea școlii. O femeie dură, aveam coșmar în fiecare noapte dinaintea orei cu ea. Bineînțeles că aveam copii care învățau bine, alți medii cum eram eu, și aceia care nu știu nici în ziua de astăzi să citească. Doar că cei care învățau bine erau avantajați. Revin la teza de mate, îmi aduc aminte că fata care învăța cel mai bine copia de zor dintr-un caiet, la un moment dat se cere la baie, profa îi dă voie și, după ce a ieșit din clasă, a mers direct la banca ei, s-a uitat înăuntru, a văzut caietul deschis cu exercițiile pe care le aveam de rezolvat, l-a luat și l-a închis, fără să-i spună nimic preferatei. Eu doar dacă îmi întorceam capul urla la mine.  Asta a fost prima dată când am văzut ce înseamnă să pupi în cur.

Culmea, la liceu n-am avut așa ceva, poate și pentru că am fost la un loc toți descreierații din cartier.  Vremea a trecut și a venit timpul să mă angajez, colegă mi-a fost o fată de treabă care m-a avertizat din primul minut, ai grijă ce spui de față cu individul acela, cu celălalt și tot așa. Pentru mine a fost un șoc, am văzut pentru prima dată ce înseamnă mâncătoria, dar am rezistat eroic și cu demnitate.  Șeful m-a plăcut tocmai pentru asta, nu plecam capul la nimic și nu mă lăsam călcat în picioare, nu vă mai spun că-mi dădeam demisia săptămânal. Să revenim la mâncătorii de rahat, nu turcesc, rahat autentic. Aveam un coleg de servici, nu-i dau numele pentru că nu vreau să-i fac rău, dar omul m-a disperat cu o fază. Mergeam toată echipa la meci, CFR CLuj juca în Champions League, iar noi aveam invitații la VIP. Era deja frig afară, toată lumea s-a îmbrăcat gros, doar șeful a venit fără căciulă. La un moment dat spune că ce bine ar fi fost dacă și-ar fi luat și el un fes, la care cățelușul îi spune ” Dacă vrei îți dau căciula mea”. Eu n-am mai putut să mă abțin și i-am retezat-o scurt ”Mai ai buze să pupi atâta?” Șeful a început să râdă și i-a zis că n-are nevoie.

Chestia e că oamenilor care conduc le place să fie pupați în fund, cei cărora le place să pupe-n cur le convine că au ce pupa și tot așa. Au de pierdut cei care muncesc, cei care au anumite aptitudini dar sunt umbrite de mirosul fundului pe care colegii îl pupă constant și cu o plăcere deosebită.

Voiam să vă spun  că am oroare de oamenii aceștia, i-aș pedepsii crunt, le-aș interzice să-și primească pensia la bătrânețe

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here