Nu cred că mi-a fost dat să văd un meci mai prost sau plictisitor ca meciul din seara asta. Atât de slab încât privitul pe geam părea mai interesant.

Un ”derby” în România cu 0 șuturi pe poartă? Bag seama că Dan Petrescu nu e antrenor, e doar un fost fotbalist care-i ia pe ăștia de la CFR și le zice ”Băi, orice, da să nu trageti la poartă”.

Știu, a câștigat omu niște titluri, dar astea doar pe la noi, unde fotbalul e praf și pulbere, când a ieșit afară, tipic românesc, nu a realizat nimic. Nu poți să-l numești mare antrenor pe unu ca el. Că și eu sunt cel mai viril mascul din casa mea, dar după ce am ieșit pe ușă… nu prea.

Meciurile de duminică, alea în care băieții lasă coasa deoparte pentru 90 de minute și intră pe teren în liga a 18-ea sunt mai interesante, că mai vezi un șut pe poartă măcar.

Dar să joci pentru titlu și să nu fi în stare pe teren propriu să tragi un șut, e trist, e atât de trist încât noi ar trebui să nu mai avem voie să deținem ligă profesionistă.

Chiar dacă CFR câștigă titlul anul acesta, nu e meritul lui Dan Petrescu, că din fotbalul pe care l-a jucat CFR-ul până acuma nu a rămas nimic de la sosirea lui. Iar mercenarul ăsta, dacă câștigă titlul, la vară va pleca iar prin țări exotice unde se simte mare, pe bani mulți, și o să facă nimic. După care se întoarce cu ifose de vedetă și mai ucide puțin din spectacolul fotbalistic.

În lipsa Rapidului eu țin cu CFR, dar aproape că îmi doresc să câștige FCSB titlul, doar să nu-l mai văd pe bursucul ăla cu talente de mare antrenor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here