Dacă tot se cunosc interlopii, de ce nu îi arestează nimeni?

0

În Deva, doi italieni și-au furat-o bine pentru că au intervenit în apărarea unei fete agresate de un țiga…..individ.

Evident că italienii nu aveau de unde să știe că în România se întoarce capul și se merge mai departe când e vorba de așa ceva. Sau cel puțin nu erau din Napoli, ăia știau ce au de făcut, capu la cutie și mers mai departe. În fine, șmecherașul nostru și-a mai chemat un prieten(de unde și teoria mea că e țigan, doar ăștia se bat în stol) și au început să le arate mișcări de karate românești italienilor, unul ajungând în stare gravă la spital. Nimic special până aici, numai că văd la sfârșitul articolului că ăia au fost doar amendați. Uaaa? Adică omu e în stare gravă la spital și ăia sunt liberi pe stradă? Adică mai pot băga pe cineva în spital dacă așa li se scoală?

Trecem peste idioțienia asta, și ne îndreptăm atenția către ”jurnaliști”, care direct i-au clasificat pe ăia doi ca fiind parte din ceva clan Interlop.

INTERLÓP ~ă (~i, ~e) 1) Care desfășoară o activitate nelegală, suspectă

Acuma numărați așa în mare, cam câti vedeți la tv cu denumirea asta? Câți apar la emisiuni de căcat gen Capatos și Acces direct? Vedeți ironia? Mulți așa-ziși interlopi apar la televizor, se dau mari că au bani, că sunt șmecheri, că se pișă pe poliție că fac ce vor ei. Apar zilnic în publicații de căcat și nu văd pe nimeni să se sesizeze.

Partea mai proasta este că mulți tineri îi idolatrizează, vor să ajungă ca ei, să fie șmecheri, smardoi și să facă bani din nimic. Eventual să le cânte Guță la nuntă. Cel mai trist este că sunt promovați zilnic la televizor, chestie care încurajează dezvoltarea proștilor, cretinilor, maneliștilor și a cocalarilor.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here