Dacă te naști prost, nimic nu te schimbă.

0

Poate școala, da cum următorul personaj n-a prea fost, n-avea de unde să știe că e mai bine să taci dracului din gură și să-ți vezi de treaba ta.

A ieșit Becali din pușcărie pentru o zi, toți țiganii și bețivi s-au bucurat, probabil au făcut coadă la poarta lui cerșind cu nerușinare niște sute de euro.  Omu în loc să-și vadă de treabă, să meargă la familie acasă, să-și pupe copiii,  s-a luat la harță cu oamenii care l-au băgat acolo. Ați putea spune că este un luptător care nu se teme de nimeni. Ar putea fi așa, numai că în cazul lui nu prea. Vorbim totuși de Becali.

Cum s-a văzut în fața camerei de filmat, cum s-a umflat războinicul luminii din el și a dat toate declarațile războinice din lume. Declarații care i-au adus și niște vești proaste.

”Gigi Becali a fost sanctionat, urmand ca in urmatoarele 2 luni sa nu primeasca nici macar pachetele din partea rudelor. In plus, patronul Stelei poate sa-si ia adio de la permisia de o zi pe luna, anunta www.stirileprotv.ro. ”

Mno, cât de tare?  Te lupți un an jumate să obții o zi liberă și, când în sfârșit o faci, dai cu bâta-n baltă ca un cioban care s-a apucat pentru prima dată de pescuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here