Dacă era fata asta în România

0

Că încerci să privești și partea bună. Atunci când polițiștii de la noi sunt fraieri și ezită să folosească arma din dotare, ne scandalizăm și o dăm pe aia cu dacă se întâmpla în America…

No, în America s-a întâmplat ceva ciudat. Polițiștii au arestat doi iubăreți, un el și o ea, care în timpul liber mai vindeau niște droguri. Au încătușat fata, au lăsat-o în mașină și au fugit după băiet, care fiind îndrăgostit la maxim, a uitat că mai are și o domniță cu el și s-a dus dracu tot cavalerismul.

Pe sistemul scapă cine poate, a scăpat băiatul cu viață, și închisoare, iar fata, care probabil își lua cu suspendare că bărbatul era cel vizat oricum, s-a sinucis.

Și aici începe distracția.

Că fata era încătușată, iar ăștia de la poliție, au zis că a făcut asta niște minuni, s-a contorsionat, a băgat o piruetă și o tzucahara cu triplu salt, a pus mâna pe o armă, legată cu mâinile la spate fiind, și s-a împușcat în cap :))

Frumos? Mă gândeam că nici cel mai prost film de la Asylum nu are așa ceva în el, dar cumva se întâmplă în realitate. Poliția a făcut o anchetă și a zis că e bine, așa a fost, nimic ciudat aici :)))

Și când te gândești frate, că bombonel, minunatul Năstase, n-a fost în stare să-și nimerească capul cu mâinile dezlegate și fularu la gât. Vedeți de ce sunt mai buni americanii ca noi? Excelează și la capitolul sinucideri.

Dar nu e nimic imposibil, chiar în România demonstranții se băteau singuri, își dădeau picioare-n cur și cu „șprai” în gură doar ca să poată da vina pe Jandarmi.

Problema nu e că suntem proști, că suntem, noi ca oameni ma refer. Întrebarea este cât de proști ne consideră ăștia dacă cea mai bună minciună a fost că aia a făcut minuni cu mâinile la spate.

PS-Cu mâinile la spate făceam și eu minuni la fotbal, cand nu aveam burtă, dar aveam păr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here