Cum am supravietuit atacului terorist din Barcelona

4

Trebuie să vă mărturisesc că am trecut prin cea mai groaznică experiență din viața mea. Nu mă refer la atentatul terorist, mă refer la videoclipul cu duduia  care ne povestește ”experiența ei traumatizantă” din cauza atacului terorist din Barcelona. 

În poză o aveți pe diva care a supraviețuit miraculos atacului.

Deci tanti asta a fost in Barcelona când au atacat teroriștii în numele lui Alah. Numai că ea era la distanță mare de zona. A vrut să meargă pe acolo, dar a primit un mesaj că e atentat și n-a mai mers. Corect? Corect! Numai că, după ce a venit acasă, fiind vlogeriță de mare angajament, a zis să mintă puțin publicul și să ne povestească cum a supraviețuit ea unui atentat. Bineînțeles cu muzică tristă pe fundal. Je suis Barcelona!

NU E DE GLUMIT! Fata era la plajă cand s-a produs atentatul. Deci era în pericol de a se bronza prea mult.

La 7 zile după atentat fata încă suferă. Se vede clar că este traumatizată.

Dacă mergem pe ideea asta, toți am supraviețuit atacului din Barcelona.

Eu de exemplu m-am trezit foarte speriat după ce am citit știrile :)). M-am verificat de oase rupte, mi-am turnat un pahar de suc și am intrat pe Facebook să văd dacă e cineva speriat pentru mine. Nimeni! Oameni fără suflet ce sunteți.

După aia m-am gândit că mama e la 1000 de km depărtare de Barcelona. Și am sunat-o să vad dacă nu cumva s-a dus după țigări în Barcelona pe Rambla. Pfiu! Din fericire și-a luat țigări din Italia de data asta.  Eram foarte speriat și m-am uitat pe geam să văd dacă copiii de afară se mai joacă sau sunt și ei afectați de atentat. Jur cu mâna pe inimă că-i durea în fund. Oameni fără suflet. Ar fi trebuit să-i întreb dacă se tem pentru viața fetei care se afla la depărtare de atentat.

Am renunțat.

Uite așa am scăpat și eu de atentat. Sper că și voi sunteti ok!

PS- După ce a auzit de atentat, s-a gândit că cel mai bun lucru pe care îl putea face a fost să ofere mâncare răniților. De vis! Chiar aș fi vrut să-l văd pe unu cu picioarele rupte cum primea o saormă de la domniță.

4 COMENTARII

  1. Imi pare rau ca a incerca sa ajuti oamenii din jur te ofenseaza atat de tare. Am oferit mancare celor care nu aveau cum sa ajunga acasa, celor care isi pierdusera bunurile iar in seara aia nu aveau cum sa faca rost de alimente pentru ca acea zona era inchisa. Bineinteles ca in viziunea ta eu ofer mancare celor raniti sau celor pe patul de spital ca sa creezi o imagine proasta despre mine. E trist faptul ca in loc sa arunci cu rahat catre cei care au omorat in ziua aia, scrii despre mine lucruri neinteresante ca sa-ti faci putina publicitate. Deci, cine incearca sa-si faca publicitate? Macar am incercat sa ajut… Apropo, vezi ca prima poza nu este facuta in Barcelona, este facuta in Anglia in Bournemouth. Deci inainte sa scrii ceva macar asigura-te ca folosesti detaliile corecte ?

    • Cristina. Nu conteaza unde a fost facuta poza, nici nu am zis ca e in Barcelona. Nu arunc cu rahat in nimeni. Nu vreau sa-mi fac publicitate pe spatele tau, pana in seara asta nici nu stiam cine esti. Am vazut un clip in care ai facut o porcarie (parerea mea) si am facut misto de porcaria ta. Nu te cunosc si n-am nimic cu tine. Esti invitata mea sa ma taxezi atunci cand sar si eu calul si spun ca am scapat de ceva Tsunami care loveste o plaja din Asia de sud-est.

  2. Hai ca am ras bine. Domnita Cristina, nu te supara dar omul stie sa faca misto frumos. Apropo, Daniele, te citesc de multa vreme. Ai niste momente in care ma dai pe spate de ras. Nu inteleg de ce nu esti in top ca arhi sau zoso. Probabil ca esti prea direct si nu toti iti gusta ironia fina.

  3. Tin minte cand am vazut prima data video-ul asta si m-am intrebat cum naiba ajung toate retardatele cunoscute pe iu?iub. Chiar nu inteleg, ce copii de 12 ani se uita la femeia asta cu IQ de valoare indoielnica? Poate sunt eu prea rau, dar nu mi se pare deloc ok la cap tipa in niciun video de-al ei pe care l-am vazut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here