Cum să nu mai fiți săraci

0

A ieșit un raport în care ni se explică că suntem săraci. Același raport ne spune că 1,5 milioane de români trăiesc cu 3 euro pe zi. 

Nimic nou până aici, că știam și noi că suntem săraci. Dar problema este alta, suntem cei mai săraci dintre săraci. Adică nu avem nici măcar demnitate de săraci cum ar veni. Într-un top al săracilor, noi ieșim pe ultimul loc. E ca și cum s-ar uita un sărac la tine și ți-ar zice ”SĂRACU DRECU”

Deci, diferența dintre un sărac român și unul european, este că săracul european are și cartoane când doarme afară, săracii noștri nu au nici măcar asta, atât de săraci suntem.

Bine, astea sunt rapoarte oficiale, unde sunt luați toți săracii din România, asta îi include și pe săracii care conduc mașini de sute de mii de euro.

Dar Răzvan, cum să existe săraci cu mașini așa scumpe?

Simplu, mulți săraci dinăștia cunosc și eu, care au zero venituri, dar zeci de mii de euro în cont, mă rog, în plase de la LIDL. Miroase așa a pește în jurul lor, v-ați prins? Diferența dintre mine și ei s-a făcut atunci când am terminat liceul și au zis ” bă, vii?” . Am ales școala, ca să fiu un sărac deștept.

Desigur, există o mulțime de săraci în România care trăiesc din ajutoare sociale, pe care îi cuprinde un val de ”frezoane”.

Ahh, și soluția. NU mai fiți săraci!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here