Cum sa mai prostim oamenii: Azi cu Psiholog Camelia Stavarache

0

Doamna se recomandă psiholog dar stă mai mult pe facebook unde face „emisiuni” live și tot povestește chestii psihologice. Dar nu de asta suntem aici. Noi pe blogul acesta nu știm să spunem ceva pozitiv, așa că ne batem joc de tot ce ne pică pe mână. Iar asta băieți și fete este ironia. Cu un sâmbure de adevăr………

Ce mi-a atras atenția este că această doamnă vinde un produs revoluționar. O problemă mai mare decât cancerul a fost rezolvată de o englezoaică, iar psiholoaga noastră roșcată a preluat învățăturile și le aplică în România pentru 1200 de lei.

Dar, Răzvan, ce ne oferă doamna de acești bani?

O chestie absolut bestială! Inel gastric fără operație. Sau mai pe înțelesul tău, plătești 1200 de lei și te lasă să crezi că stomacul tău este micșorat. Frumos? Frumos! Inel Gastric Virtual, așa se numește revoluționara idee care rezolvă problemele milioanelor și miliardelor de oameni.  Programul funcționează în 90% din cazuri, iar atunci când nu funcționează este vina pacientului, așa scrie pe site. Poate și pentru că costurile sunt mai mari și omul nu-și mai permite să plătească pentru niște povești?

Eh, suntem noi răi.

Băi, pentru 1200 de lei, eu vă las să credeți că faceți sex cu Robbie Margot. Merge în 90% din cazuri, iar dacă nu merge este vina ta pentru că nu-ți plac femeile. Ceea ce e ok, dar nu mai visa la Robbie Margot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here