Cum sa îți satisfaci perversiunile în public

0

Nu sunt eu genul de persoană care să judece plăcerile altora………..am glumit. Astăzi (sau ieri?) se sărbătorește ziua fără sutien. Ceva de genu, doar că în engleză. Ce presupune acest lucru? Femeile să nu poarte sutien astăzi în public. Pe cuvântul meu că nu deranjează pe nimeni treaba asta. Jur! Dar ce deranjează este că trebuie să justifici cumva, să ai obligatoriu o cauză. Și te scremi să găsești cauza aia. Atunci e o problemă.

Deci un voyeurist a zis că vrea să vadă femei fără sutien pe stradă. Perfect! Dar de ce facem asta? „Ăăăăăăăăă luna aceasta s-a sărbătorit aia cu canceru, hai să o băgăm și noi tot așa”.

Și apar scuzele alea penbile cu „vrem să atragem atenția”

Cancerul la femei e cunoscut, misiunea de conștientizare a fost îndeplinită……….în sensul că  luminează ăștia niște clădiri prin lume în roz. Ideea e că și eu sunt informat cu privire la această prblemă și nu m-am interesat singur. Deci oamenii și-au atins scopul, nu mai trebuie să vină un nene să propună ca toate femeile să nu poarte sutien astăzi (sau ieri?)

Poza aceasta m-a convins sa-mi donez toate câștigurile către orice promovează fata asta

Un retardat care voia neapărat să-și fluture penisul în public, s-a gândit că e ok să meargă în chiloți la metrou, că e ok, eu vreau să văd asta dimineața când sunt rupt de somn și scârbit de muncă. Mi-ai atras atenția, dar nu asupra problemei, ci asupra disprețului pe care ți l-ai câștigat din partea mea.

Nu știu ce naiba scriu aici, voi vedeți poza asta????? Dumnezeule, cum sa nu-ți placă femeile!

Chiar crezi că ajută pe cineva faptul că tu te dezbraci în public? Crezi că dacă eu merg și-mi arăt fundul în centrul clujului, când stau oamenii pe terasă și se relaxează, schimb ceva?

Parcă îi și văd oameni ” N-au tinerii de muncă după 3 ani de facultate? Eu simt nevoia să angajez niște absolvenți acuma că i-am văzut curu la nenea ăsta”

Nu judec faptul că te dezbraci în public. E ok, dacă esti bunăciune te încurajez. Dar nu ne mai minții că o faci pentru o anumită problemă. E suficient să ne spui că te masturbezi mai cu spor după ce faci asta. Te înțelegem……..oameni suntem!

Poza mea preferată de anul acesta este……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here