Cum să ai bani și să rămâi falit.

Întrebați-l pe Luțu, el știe mai bine. Luțu a fost fotbalist bun, a jucat la echipe bune și, cel mai important, a reușit să-și strângă o avere frumușică. Chiar el declara că a tocat 2 milioane de dolari. Sunt o grămadă de bani, o avere, bani pe care majoritatea nu i-ar acumula nici dacă ar munci non-stop toată viața.

Dar nu, Luțu, așa în prostia lui, și-a aruncat la wc toată averea pe care a avut-o. Ce face Luțu acum? E sclavul lui Becali. E omul ăla pe care-l trimiți să-ți cumpere țigări, sau ăla care șterge la fund când tu n-ai chef s-o faci singur.

E o situație atât de tristă și, probabil, eu n-aș fi suportat să fiu atât de prost. Chiar că e o prostie să ai atâția bani pe mână și să-i pierzi pe toți.

Bineînțeles, nu e rușinos să muncești, probabil e și plătit bine. Dar partea care mă sâcâie este că a pierdut atâția bani.

 

2 COMENTARII

    • Pai a fost prin china, prin koreea de sud, iar aia platesc bine. Iar doua milioane de dolari nu e mult pentru un fotbalist. Ai salar de 200.000 pe an, fa un calcul, nu e mare branza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here