Cum își justifică curvele faptul că pozează goale?

2

”Nu mă tem de corpul meu!” Nici n-ai de ce, doar dacă suferi de lupus sau alte boli autoimune, atunci ai belit-o și poți spune cu mâna pe inimă că ți-e frică de corpul tău, pentru că el singur se distruge. Să trecem peste, mă simt ca doctor House, iar noi vorbeam de curve, nu de boli.

N-are nimeni nimic cu faptul că pozează o femeie goală, doamne ferește, chiar le încurajăm, eu îmi doresc să le văd pe toate jucând și în filme pentru adulți. Dar nu-mi place când se mănâncă căcat, nu înțeleg de ce nimeni nu spune adevărul când vine vorba de așa ceva. Ai făcut-o pentru bani? Foarte bine, dacă aș fi fost femeie și aș fi arătat ca tine, aș poza și eu, fără nicio reținere.  Îți place să te vadă alți goală? Și mai bine, sper să umbli goală și pe drum, doar nu să nu vă mai ascundeți după deget și să inventați tot felul de motive pentru care pozați goale. Există doar unul: Banii!!!

Probabil trebuia să menționez că vorbesc aici despre frumoasele noastre, gen Daniela Crudu, Bianca,Blonda lu nu știu care.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here