Cum am ajuns o legendă printre puștii de 18 ani.(partea 6)

2
543

Eu deja eram praf, gata, am picat, să moară poliția, A.C.A.B, muie, să-ți moară nevasta și chestii dinastea grave de stadion. Răspund un da timid, am simțit asta, îmi dreg gâtul și îi mai ofer un da, dar de această dată bărbătesc, să vadă că am cojones.

-Renumitul Răzvan? Eu făceam pe prostul….”Cum adică renumit?” Începe să râdă, și-mi spune că s-a discutat de mine de aproape 3 luni.

-Grozav, îi zic eu, mai stau? Sau mă dau direct jos și asta e.

-Ne, ne , ne, stai aici, dă examen.

Gata, mâ gândeam eu, mă chinuie, îmi trage de volan să fac accident și după aceea o amenință pe fata care era martor cu pistolu să nu zică adevărul. Filme dinastea gen James Bond meets Bourne. Aveam o dilemă, să-l înjur și pe ăsta? Să renunț eu?

Îi dăm drumu zice. M-am plimbat jumătate de oră, cred că cel mai mult, fără greșeală, m-a pus să fac toate parcările din lume, ba chiar cred că am și inventat câteva doar să-l impresionez. Nu sunt sigur, dar cred că am fost omul care a inventat  parcarea mașinii pe capotă. În fine, la un moment dat, îmi spune să mă întorc în parcare. Era o tăcere, nimeni nu spunea nimic. Am ajuns în parcare și îmi zice să caut un loc liber, erau o groază de locuri libere, dar m-am dus exact în spate unde erau trei locuri libere, asta ca să nu greșesc nimic. Parchez mașina, deja îmi pregăteam înjurăturile, mă așteptam să mă pice. Îmi spune foarte calm:Domnule, ne vedem la Sibiu, felicitări. Nu știam ce să cred și l-am întrebat dacă am luat examenul. A zis că da, l-am luat. Eu tot n-am crezut și l-am întrebat:

-Pe bune? Chiar dacă l-am înjurat pe domnu?

-Da, ce treabă are sula cu prefectura.

M-am dat jos, eram în rai, scârbosul era lângă instructorul meu, mergeam cu mâinile la spate să nu vadă că nu am dosarul la mine. Când am ajuns lângă ei, mi-am ridicat mâinile și i-am arătat că sunt goale, fără dosar. Îmi venea să-i zic ”Muie, fraiere, te-am învins”. N-a zis absolut nimic, am dat mâna cu instructorul și am plecat triumfător spre casă. La un moment dat, se întoarce scârbosul și-mi zice ”Da vaca unde-i?” , m-am uitat la el, am fluierat și am strigat ”Joiana, hai cu tata”. Și dus am fost…..

Au trecut 5 ani de atunci, am și uitat isprava. Numai că, un puști din cartier care face școala de șoferi, a intrat pe mine și mi-a zis ”Coaie, încă se vorbește despre unu care l-a înjurat pe ăla”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here