Cronica unui meci

Și ne-au bătut, cred. O altă premieră de când asist câte 15 minute la meciuri din FLorești, este că am aflat numele unei echipe atunci când cumpăram cartofi. Dribli FC.

Și sunt buni. După aceea am căutat puțin pe net, că sunt curios, și am văzut că sunt parteneri cu Puskas Academy, Csikszereda din Miercurea Ciuc și cu încă cineva dar nu se încărcase logo-ul că site-ul lor este praf. Mi-am dat seama că și ei fac parte din valul de investiții maghiare în fotbalul românesc. Măcar ei să investească în juniori, poate o să avem o națională bună cândva.

Ai noștri aveau echipament portocaliu cu negru, frumos, maghiarii erau în verde. Evident! Prima diferență este că maghiarii erau slabi, la fizic, bă da slabi rău, piele și os, așa erau majoritatea. Mi se pare că aveau și o fată în echipă, sau era un băiat care încă nu și-a descoperit orientarea. Nu știu.

Ai noștri, grași și frumoși, cum ne place nouă grașilor să ne alintăm. Băi da grăsuți aproape toți. Drept urmare jocul s-a desfășurat doar la o poartă. A noastră.

În stânga mea se afla un domn, care ascunsese cu dibăcie o sticlă de bere la roata unei mașini. Nu a fost nici o fază importantă, dar omul a bătut din palme și a reacționat de zici că a ratat CFR un penalty în finala Champions League. Oricum, dacă e să rateze cineva un penalty, ăla e Omrani.

În fața mea, Floreștiul fiind totuși o comună care se respectă, erau aruncați o pereche de chiloți albaștri.

Dribli FC au fost buni și în teren și în tribune. O mamă fiind foarte vocală strigând mereu, da mereu ”Ghereee , Ghereee!” Nu știu dacă așa se scrie, dar să știi că nu îmi pasă, drept urmare nu o să fac un research pe tema asta.

În ceea ce privește fazele de Champions league, nu am văzut nici măcar o bunăciune. Serios, Floreștencelor, noi ăștia singuri, când ne-am mutat aici ne-am mutat cu speranța că o să mai și divorțați iar noi o să exploatăm tristețea prin care treceți.

În rest e frumos, vremea a fost bună. Am plecat să iau cartofi. A început un alt meci, unii erau în vișiniu, iar ceilalți în albastru deschis. Am zis că e o reeditare a meciului CFR-Lazio.

Asta e, Pa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here