Cronica unui meci în care ăia în roșu au jucat cu ăia în galben

0

O premieră absolut mondială, am ajuns înainte să înceapă meciul. M-am mirat și eu, s-a mirat și cerșetorul de la Profi care e mereu acolo. Am zis că trebuie să sărbătorim cumva și i-am dat un leu.

Atmosferă superbă, plin de gherțoi care se cred interesanți. La un moment dat am făcut o poză, iar unul, dintr-un grup de băiețași, mi-a zis să-i fac și lui o poză, dar așa la mișto.

I-am zis că îmi strică obiectivu la ce față are. Ăia au râs de el, el s-a calmat. Fraier, erau 7, mă puteau bate lejer, eu eram singur. Am constatat că nici șmecherii de cartier nu mai sunt ce erau odată.

În fața mea, dar dincolo de gard, erau niște piți de pă sate, spărgeau niște semințe într-un mod foarte grațios și le aruncau pe jos. După ce au scuipat grațios niște coji de semințe, s-au apucat de făcut poze.

A iesit poza prost, aveam ceva efect actrivat fara sa stiu. Fotograf ma fac.

Dar hei, se aude un fluier, partida este pe cale să înceapă. Adversarii sunt în tricouri galbene. Ăsta e semn că în ligile inferioare oamenii știu și alte culori, nu doar roșu și albastru. Noi am fost tot în roșu, nu cred că avem echipament de deplasare sau măcar echipament în alte culori.

Arbitrii împreună cu cele două echipe s-au dus la centrul terenului, s-au aliniat și așteptau. Am crezut că începe imnul Champions league sau ceva. Nu. Nimic! După care au început să aplaude, în față, în spate. Mă uitam, pe cine aplaudă ăștia? Magazinul Profi?

A început meciul, slab, prost, nici o fază demnă. Apropo, azi n-am văzut bunăciuni, doar gherțoii ăia care mâncau semințe stând pe marginea terenului, da pe margine boss, chiar lângă linie, de nu avea loc să treacă arbitrul de tușă.

Penibil, chiar și pentru o comună.

Fotbalul a fost de senzație, în sensul că mă uitam pe facebook să văd ce au mai postat oamenii, mingi aruncate înalt, șuturi de zici că toți jucătorii au meniscul rupt, și înjurături, că doar așa se poate.

Am rezistat vreo 15 minute și am plecat că nu le mai puteam auzi pe țațele alea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here