Cristi Minculescu, puțin respect pentru români?

12

Nu știu dacă ați văzut reclama de la bergenbier în care vin niște colindători și beau o bere cu Cristi Minculescu.  Eu am văzut-o doar azi, și vă spun sincer că am rămas cu gura căscată. Adică chiar îl arată pe Minculescu cum bea bere? Minculescu? Ăla de și-a plătit transplantul de ficat pe banii românilor? Da! Ăla!

În primul rând rușine pentru Bergenbier pentru că a permis așa ceva. În al doilea rând, Cristi, ca respect pentru poporul român, trebuia să refuze să apară în reclamă când soarbe cu poftă din paharul ăla de bere. Știm că îți place, dar asta e nesimțire curată. Mai rămâne să vedem poze cu Arșinel care stă cu spatele gol pe jos, că doar are rinichi noi.

Nu spun că nu trebuia să joace în reclamă, dar cred că era ok și dacă nu ducea berea la gură, doar o ciocnire și un Doamne-ajută, că și-așa vă place de Dumnezeu de numa-numa.

Lucrul de care mă îndoiesc cel mai tare este moralitatea lui Cristi Minculescu. Care s-a pișat cu un jet gălbui pe capul tuturor românilor, un fel de mulțumire pentru cei 80.000 47.000 de euro primiți din partea statului . Nu de alta, dar sunt sărbătorile, și noi ne bucurăm să-l vedem cum își fute din nou ficatul, are dreptul, doar l-a primit gratis. Ce mai contează că sunt tineri care așteaptă un ficat de ani de zile.

Sărbători Fericite Români, trăiți într-o țară superbă.

12 COMENTARII

  1. Autorul „danielrazvan.” al articolasului mincinos si înjurios despre Minculescu e un oarecare nesimtit rauvoitor care-si face publicitate folosind numele fostului „Iris”-ist. Nu mai colporta si tu nesimtirea unui „nima-n drum”.

  2. De ce minti cu nerusinare Daniel Razvan, adevarul e ca lui Minculescu i-a donat 1/2 ficat sotia iar operatia s-a ficut în Germania, esti jigodie gratuit sau ai vreun scop ?

  3. […] Au fost insa si comentarii mult mai dure la adresa lui Cristi Minculescu. „Ca respect pentru poporul roman, trebuia sa refuze sa apara in reclama cand soarbe cu pofta din paharul cu bere. Stim ca iti place, dar e nesimtire curata. Minculescu? Ala care si-a platit transplantul de ficat pe banii romanilor? Da, ala!”, scrie bloggerul Daniel Razvan. […]

  4. prost e ala care da, nu ala care cere. Cati romani mor zilnic din cauza cirozei hepatice —> http://ro.wikipedia.org/wiki/Ciroz%C4%83 ? S-a folosit de numele lui pt a face rost de bani pt operatie,,,cine stie cu cati bani a mai ramas in urma donatiilor…Apropo femeile poarta parul lung, nu barbatii, mai urmeaza sa-si puna silicoane si o sa-l cheme…pardon o s-o cheme Cristina Minculescu. Femeile poarta parul scurt si barbatii poarta parul lung, se epileaza, se penseaza :))
    V-A FRAIERIT CIROZA ASTA DACA I-ATI DONAT BANI! Ce a facut asta la viata lui daca nu are bani de un transplant? Ce a facut cu miile de euro de pe urma concertelor???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here