Cred că trebuie să fii nebun pentru a deveni călugăr.

0

Pentru că Iisus a schimbat apa în vin……..Eh, căcat, n-avem nevoie de motiv pentru a consuma alcool. Pe asta se bazează și călugării, pe care eu personal îi suspectez de nebunie.

Un călugăr, din Iași (normal), s-a dus la urgență cu piciorul rupt, fiind rupt de beat și pus pe glume. Asta mi-a adus aminte de scurta mea experiență cu un călugăr.

Eram la Râmetea, trebuia să fac niște poze pentru un proiect. La un moment dat am rămas fără baterii, m-am apucat să le schimb și verificam prin vizorul aparatului să văd dacă cele de rezervă erau bune. Cum am pus ochiul în vizor, cum am auzit o voce ”dumnezeiască”: ”Bă, tu știi că n-ai voie să faci poze în locurile publice?”. Era un călugăr, deja tensiunea urca, pentru că mă luase cu ”bă”. I-am zis ca nu i-am făcut poză, doar am verificat bateriile. Moment în care a început:

-Tu ești femeie, sau bărbat? Văd că ai cercei. Îmi zice el crezând că mă afectează cu ceva.

Vă dați seama că a fost momentul în care am dat dracului orice urmă de respect pentru el. Și l-am întrebat și eu dacă e femeie sau bărbat, pentru că are părul lung și prins în coadă. S-a uitat la mine și, ca un nebun, mi-a zis că dacă Biserica ar conduce România eu aș fi aruncat în pușcărie pentru că port cercei. I-am răspuns cu aceeași monedă și i-am zis că ar fi fost bun Ceaușescu și că partidul l-ar tunde. În fine, a mai continuat să-mi spună că sunt cu diavolu, cu dracu, cu satana. Iar eu l-am întrebat unde găsesc niște călugărițe pentru un gang bang.

Am decis să plec, situația nu avea cum să decurgă mai bine de atât. Am plecat gândindu-mă că ai nevoie de o doză de nebunie să fii călugăr. Zic o doză, pentru că ai să devii nebun după ce te călugărești.

Știu că nu a fost tocmai ok reacția mea, dar eram și eu sub influența unor chestii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here