Craciunul nu e doar bucurie, e stres pentru cei care nu stiu sa faca cadouri!

Și asta este cea mai mare problema a mea. Întotdeauna am întâmpinat probleme în alegerea cadoului perfect. Pentru că oamenii sunt pretențioși, iar pretenția cea mai mare a oamenilor din jurul meu este să-mi ceară să-i cunosc atât de bine încât să știu ce cadou să le iau ca să fie mulțumiți.

Desigur, soluția pe care am adoptat-o mereu a fost să dau bani, așa își pot cumpăra ce vor ei, fără să am eu bătăi de cap. Dar nuuuu, se insistă mereu pe faptul că trebuie să cunoști omul de lângă tine, să știi ce își dorește el de Crăciun sau de ziua lui.

Cel mai rău este când te aflii într-o relație și trebuie să-i cumperi partenerului un cadou. Omul de lângă tine, colegul tău de viață, nu te lasă să scapi așa ușor, dacă nu-i cunoști pe cei din jurul tău suficient încât să știi ce să le cumperi cadou, pe el trebuie să-l cunoști. Dar dacă ești ca mine, niciodată n-ai să știi ce să-i cumperi.

Atunci care e soluția? Vorbim de iubit/iubită. Eu m-am gândit în felul următor. Îi cumpăr ceva ce cred eu că i-ar plăcea, iar pe lângă asta îi cumpăr și o sticlă de Prosseco (ideal asa ceva), s-o dăm pe stil italian cum ne place nouă pe barosăneală. De ce alcool? Pentru că ești doar în câștig. Nu-i place cadoul, se întristează, tu desfaci o sticlă de prosseco, îi torni un pahar, îi mai torni unul, după care începe să uite că nu ai cunoscut-o suficient de mult încât să-i cumperi cadoul dorit. Plus că alcoolul subțiază sângele…deci, voila! O noapte amoroasă, plus că a uitat ce greșeală imensă ai făcut în alegerea cadoului.

Fetelor, cu bărbații  e simplu! îi cumperi o Miorița (nu oaie) vechi de 25 de ani și te-ai scos.desi trebuie sa bagi mana ceva mai adanc in buzunar(costa in jur de 200 ron in acest magazin virtual) Că bărbațiilor  le plac chestiile vechi. Stai liniștită, se aplică doar în cazul băuturilor, nu și când vine vorba de femei. Lângă asta îi poți cumpăra și un trabuc, îi pui pe monitor un șemineu care arde lin (de unde dracu unu real la bloc), eventual o melodie de la Hans Zimmer, îți recomand Chevliers de Sangreal  și îi servești într-o ținută sexy un pahar de vinars, îi aprinzi trabucul și i-ai făcut seara mai minunată. Eventual tu îți torni un pahar de vin franțuzesc, că să-ți subțiezi și tu sângele. Seara de Craciun o să fie minunată.  Plus că v-ați scăpat de griji, nu-ți mai pierzi timpul în mall în goana asta nebunească după cadouri pentru că găsești totul online.

Cât despre prieteni, cunoștințe și apropiați, nu se supără nimeni dacă le cumperi ceva frumos de băut. Da neaparat să fie de calitate, că ai și tu prestanța ta de mafiot.

Care e învățătura pe care o tragem? Alcoolul rezolvă tot! Crăciun Fericit!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here