Consola sau PC?

0

De o vreme am mâncărimi din nou, mă bate gândul să migrez spre o consolă pentru că sunt niște exclusivități care mă atrag enorm, iar nenorociții ăștia nu le dau drumu și pe PC.

Până anul trecut am avut un XBOX 360 modat, pentru că arrrrghhhhh! Și a fost frumos o perioadă scurtă. Să ai o consolă modată e un chin. Câteodată nu mergeau jocurile, iar câteodată se trezea progrămelul că nu mai vrea să funcționeze și trebuia s-o iau de la capăt cu instalatu.

În fine, mi s-a luat de consolă, am vândut-o la timp (Xbox One devenea tot mai ieftină) și mi-am făcut un PC de gaming pentru că aaaaarrrrrghhhh  PIRAȚI!

Doar că întâmpin două probleme majore

Pentru PS 4 există niște exclusivități care mă atrag rău: The Last of Us , Until Dawn sau  Infamous. În plus de asta m-am cam săturat să tot piratez jocuri.

A doua problemă este Denuvo, care a reușit să pună probleme mari celor care voiau să pirateze jocuri, în sensul că e foarte greu de spart. Prin urmare, Fifa 17 nu a fost piratat pentru PC, sau dacă a fost e cam greu de instalat și nu merge la toată lumea.

Prin urmare, mă gândesc serios să-mi iau un  PS4 și să cumpăr ca un bun cetățean jocurile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here