Chinul de a fi jurnalist

0

Eu stau și mă gândesc dacă tu, ca prezentatoare, ești nevoită să transmiți un mare căcat la televizor, te simți bine? . Să vorbești despre un mafiot ca și cum ar fi fost un erou.

Cum te simți ca om? Părinții tăi sunt mândrii? Eu înțeleg că șefii sunt bătuți în cap, în cele mai multe situații în poziție de conducere e un om incult care caută senzaționalul ca să dea bine la sfârșit de lună. Posturile concurente transmit știri interesante, importante-cutremurul din Japonia în care au murit 19 oameni. Proteste la București. Antena 3, mizeria asta de televiziune, transmite înmormântarea lui Fane Spoitorul, un interlop care e ridicat la rang de erou de o televiziune condusă de un pușcăriaș.

Mă uit la prăpăditele astea de prezentatoare, și știu că aveau planuri când erau studente. Se vedeau mari jurnaliste, descopereau senzaționalul, visau să facă anchete care să schimbe situația din țară. Știu, și eu visam și știu cum e. În schimb, tot ce fac acuma este să transmită live și să comenteze înmormântarea unui infractor dovedit.

Și e foarte trist! Pentru că se promovează tipul ăsta de oameni. Țigani care au două clase dar cu mai mulți bani decât tine. Tinerii vor să fie ca ei, se vede în comentariile de pe net în care toți au speranțe că vor ajunge să ducă femei la produs. Nimeni nu se mai gândește la facultate sau bacalaureat. Ne gândim la Frankfurt, că acolo se fac cei mai frumoși bani cu femeile proaste.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here