După cum probabil știți deja, Cernobîl este un serial de succes care ne prezintă pas cu pas întâmplările de la cruntul accident. Foarte reușit, bravo acolo la HBO pentru un alt hit.

Dar, daaaaar „Scenarista britanică Karla Marie Sweet a criticat serialul „Cernobîl” din cauza lipsei de diversitate. Sweet le-a atras atenția creatorilor serialului că ar fi trebuit să distribuie mai mulți actori de culoare.”

Unde ajungem cu mizeria asta? Ajungem să facem filme despre Genghis Han și să ne simțim ofensați că nu au fost distribuiți și actori de culoare? Păi nu aveam cum, că nu prea erau negrii pe acolo!

Acuma imaginați-vă voi URSS-ul și cam câți oameni de culoare existau. Nu vi se pare că a devenit toată chestia asta o prostie?

Un serial precum Cernobîl, care se vrea destul de precis din punct de vedere istoric, să includă și câțiva actori de culoare doar pentru a mângâia niște cretini cu creierul plat, mi se pare un compromis prea mare pentru prostia în care se zbat unele care tot ce fac este să cerșească atenție.

Pentru că știți ce aș face eu dacă aș fi fost ceva boss pe la un studio important? Aș face cel mai tare film din istorie despre Martin Luther King și aș pune un actor alb să joace acest rol. Ca să fie diversitate și să-i văd cum se zvârcolesc pe interior dar cum zâmbesc forțat și aplaudă ca focile că uite, diversitate!

2 COMENTARII

  1. 😀 nush cum sa zic, dar referitor la serial, apai pentru unii dintre noi care luam pastile cu IOD dupa Cernobîl realitatea „regizata” nu pare atragatoare, in zecile ded ani cate au trecut unii dintre noi au citit destul de multe, filmul nu are nicio atractie ptr mine. Daca scenariul era unul mai futuristic, da, ceva SF, ceva „the Mob”, ceva mister si suspans … da, asta era interesant, dar asa, nu are ce sa-mi aprinda imagniatia !

    cat despre ideea ta din final despre Martin Luther King, aia da imaginatie :)))) 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here