Ce mi-a plăcut anul acesta- o scurta retrospectivă

A fost un an interesant, un an în care am renunțat la niste chestii la care nu credeam că o să renunț. Ca de exemplu jocurile pe PC. M-am jucat strict cât să fac niște review-uri, dar nimic care să mă cucerească. Odată ce joci Witcher, nimic nu te mai satisface.

Cea mai mare realizare este că m-am lăsat de fumat. Sper să mă țină. Urmează și o bătălie cu kilogramele și mă pot lega de un pom să mor, că oficial mi-am luat orice plăcere din viața asta :))

Dar au mai fost lucruri care mi-au plăcut. Am citit mai mult, am cumpărat mai multe cărți și m-am distrat mai mult decât în alți ani.

Cea mai bună melodie

Pentru mine este fără îndoiala My Blood de la twenty one pilots pe care i-am văzut în Budapesta la Sziget Festival tot în 2019. În 2020 o să-i văd și la Electric Castle. Sunt la fel de entuziasmat.

Cea mai bună formație

I-am descoperit recent și sunt cam singurii care mi-au plăcut din cei noi descoperiți. Numele este Maneskin, sunt din Italia și cântă tare bine oamenii ăștia. Cu toate astea, Coldplay m-au surprins pe final de an cu ultimul album lansat, iar Church a devenit o melodie care a intrat în playlistul meu înca de la prima ascultare.

Cea mai bună carte citită în 2019

Este fără doar și poate Cum să oprești timpul de Matt Haig . Recenzia o poți citii aici. A fost cartea care m-a ținut mereu cu gândul la ea, ca o femeie foarte frumoasă care te vrea.

Am cumpărat multe cărți anul acesta, dar nu am apucat să citesc totul. De anul care vine m-am hotărât să nu mai cumpăr atât de multe cărți fizice și să utilizez mai mult kindle. Am să cumpăr doar ce îmi place ca să le colecționez, în rest totul în format digital.

Cum sa opresti timpul

Cel mai bun serial din 2019

Cei care mă cunosc s-ar aștepta să zic The Witcher, că sunt fan, dar nu e deloc așa. Serialul e bun, dar nu atât de bun încât să-i acord acest titlu. Nu îl merită. În schimb, Chernobyl a fost un serial care m-a captivat încă de la primul episod, iar pentru asta merită titlul de cel mai bun serial în 2019. Pe partea animată, Final Space este de departe revelația anului și cel mai bun serial animat. Sezonul 2 nu a fost nici el mai prejos.

Cel mai bun film din 2019

O alegere mult prea ușoară, cu un film care m-a captivat foarte repede și m-a surprins prin jocul actoricesc al lui Rami Malek. Cred în continuare că o să câștige Oscarul. Nu departe este Joker sau The Irishman de la Netflix. Cu toate astea, Bohemian Rhapsody este pentru mine filmul anului.

Cel mai bun youtuber

Nu prea am mai urmărit youtuberi, chiar recent mi-am făcut curățenie prin abonamente și am rămas abonat doar la câteva canale. Cel mai mult anul acesta mi-a păcut Davie504 , care a tot crescut cu câte 1 milion de abonați la câteva luni. Oricum, e mai comic decât mulți alții de pe platformă. Bineînțeles că nu a intrat in Youtube Rewind.

1 COMENTARIU

  1. kindle is „the best” 🙂 … inventia secolului as zice in materie de promovare a culturii, dar din pacate degeaba, kindarii’ de azi cand aud de carti parca-i bati la talpi cu vatraiu’ inrosit in foc.

    La filme vazute in 2019, votul meu merge ptr CAPERNAUM !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here