Ce mă enervează femeile de genul acesta.

8

Îl știți pe nenea ăla de a rămas fără penis pentru că a ajuns pe mâna lui Ciomu. Bun, a rămas fără penis, viața i-a fost aproape distrusă. Soția l-a părăsit, pentru că na, era mare iubitoare de penis și nu se mulțumea cu limba sau cu degetele.  Femeia a plecat în căutarea unui penis nou, Nu s-a gândit că omul acela suferă, că trece prin niște probleme care îl pot afecta psihic. Pur și simplu i-a spus că divorțează și dusă a fost.

Între timp, nenea primește niște despăgubiri grase, își reface penisul și viața lui începe să reintre în normal, dar cu ceva mai mulți bani. După ce a aflat că omul are bani mulți, ghici cine se întoarce în viața lui? Exact! Soția rătăcitoare care-l părăsise în momentele cele mai grele. Păi nu-i frumos?  Cel mai tare mă enervează că el a primit-o. Era mai normal să-i aplice un șut în fund și s-o trimită de unde a venit. Dar nu, omul e iubitor și-și primește soția la noua viață plină de bani.

Că vorba aia, dacă e dragoste………..

 

 

8 COMENTARII

  1. Un prost! Tocmai astia fac de rusine „rasa” barbateasca.
    Daca si-o fi pus-o de 26-30 cm, avea toate motivele sa se intoarca! :))))))))) Sau o fi d-aia cu balonase si pompa de umflat „la comanda”? 😀

  2. incurcate-s caile „domnului” :)) … de la viata eu am invatat un lucru valabil universal, primesti ceea ce oferi, si fiecare0si va primi rasplata pe masura faptelor sale. Universul nu este atat de aleator pe cat pare … cucrurile se aseaza asa cum se aseaza, aparent fara o cauza … doar APARENT !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here