Ce faceți, fă, motostivuitoarelor!

0

Acest articol este dedicat femeilor care și-au dorit mereu să fie motostivuitor. Este greu, știu! Sunteți o comunitate ignorată. Oamenii se concentrează pe cei care vor schimbare de sex, transsexuali, Ligibitiu(cum zice Becali) sau pe familia tradițională. Dar cum rămâne cu femeia care și-a dorit mereu să fie motostivuitor? Pe ele cine le ascultă? Cine le înțelege?

Să fii motostivuitor e normal. Sunt femei care își doresc roți în loc de picioare, lamele pentru paleți în loc de sâni. E normal, nu trebuie să le judecăm.

Un motiv pentru care încă nu s-a ajuns la egalitatea între sexe, este faptul că unele femei sunt proaste. Trebuie să recunoaștem, nu-mi săriți în cap, unele sunt proaste, și este vina femeilor că le-au lăsat să ajungă în fruntea mișcării pentru egalitatea între sexe.

Doamna Grațiela Drăghici, șefa Agenției pentru Egalitate de Șanse, a adresat o întrebare corectă și de bun simț. „De ce nu pot fi, domle, femeile motostivuitor?”

Chiar așa băi…bărbaților! De ce nu lăsați femeile să fie motostivuitor, să care și ele paleți, nu era mai bine pentru toată lumea?

Și pentru mine era mai bine, că s-a nimerit să vină mobila de bucătărie când eram doar eu și o femeie acasă. Cine a cărat mobila trei etaje? Doar nu femeia care nu era motostivuitor!!! Mi-aș dori să fi fost, că au trecut niște ani de atunci și încă simt urmările.

Să nu mai car plase când vin de la cumpărături, să le care motostivuitoarea mea! Să aud și eu când dă cu spatele, că face bip-bip.

Și nu te-ai întrebat tu, bărbate, cum este să faci dragoste cu un motostivuitor!? Ce roți, ce volan, ce frumos ridică paletele, și culoarea aia roșie, cu sunetul acela scos de motorul diesel. Așa-i că ați simțit o gâdileală în pantaloni când ați citit asta??

LĂSAȚI FEMEILE SĂ FIE MOTOSTIVUITOR!!!!

Declarația motostivuitoarei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here