Ce au mai construit Dacii pe langa aparate de zbor

0

Toți românii știu că Dacii au fost ”ză șiet”, o populație de oameni avansați care zburau, au construit piramide, multe din ele chiar in România, numai că nu le vedem noi, plus că le-au construit și pe alea din Egipt. Dacii au condus lumea, toți oamenii se trag din Daci, iar asta ne face pe noi, Românii,foarte speciali. Păi dacii zburau când omenirea nici nu inventase hârtia igienică.Toate astea sunt susținute și de fostul primar al Clujului, domnul Funar, care candidează și el la ceva. Nu am avut răbdare să citesc mai departe și să aflu pentru ce candidează, important e că o face. Și prieteni! Avem nevoie de oameni ca el care să ne spună adevărul cu privire la poporul Român. Păi sărăciilor, vă plângeți că nu avem autostrăzi și drumuri bune. Fraieri ce sunteți. NU avem nevoie de așa ceva, este în sângele nostru să zburăm, Dacii o făceau cu mii de ani în urmă. Până și Loganul are un buton ascuns, pe care îl știu doar masonii, iar dacă apeși acel buton, Logan-ul tău se transformă în aparat de zbor.

Aparat de zbor Dac.

Bine, au inventat Dacii chestii multe, dar conform unor documente secrete găsite de Vadim Tudor într-un seif din Vatican, Dacii au inventat mult mai multe.

1.Dacii l-au creat pe Dumnezeu-Se spune că Dacii se plimbau singuri prin …NIMIC, că era nimic atunci, și s-au gândit să construiască o marioneta pentru a crea lumea.Și așa a apărut Dumnezeu, pe care tot Dacii l-au învățat cum  să creeze lumea, lumina și alte chestii practice pe care să trăiască sărăciile astea de norvegieni și alte nații mai avansate decât Românii.

2. Iisus a fost DAC! Documentele secrete din Vatican, găsite de Vadim Tudor (după ce a murit, doar așa a reușit să treacă de paza, niște roboți de război despre care oamenii simpli nu știu), ne arată foarte clar că Iisus a fost copilul lui Burebista, iar invidioșii de Romani au complotat cu evreii pentru a-l ucide. Ceea ce s-a și întâmplat. Iisus nu a avut super puteri-umbla pe apă datorita costumului invizbil, extrem de avansat, care modifica structura atomului, așa a transformat și apa în vin!

3. Voi credeți că romanii I-au cucerit pe daci? Ce vorbiți mă? Păi romanii au venit la război cu săbii când dacii aveau exoschelete și trăgeau cu laser din ochi. Dacii erau prea avansati pentru planeta asta și nu le-a păsat, ei s-au lăsat cuceriți, romanii nu le puteau face nimic. Le-au dat o mica porțiune de teren,  retrăgându-se în zona unde trăiau Dacii liberi.

4. Dacii n-au dispărut! Sătui de planeta aceasta, și-au lansat navele de război spațiale și colindă universul în căutare de noi planete pe care să dezvolte viața.

5.Dacii au colonizat tot sitemul solar, in prezent sunt colonii pe: Jupiter și toți sateliții lui, Venus, Marte (unde e și baza lor principală), Mercur și Pluto.

6. Dacii au fost cei care i-au exterminat pe reptilienii veniți pe planeta noastră să ne conducă în secret.

7. Noi ne rugăm la Dumnezeu, Dumnezeu se roagă la Daci.

8. Dacii nu aveau nevoie de roata, aveau deja mașinării care se deplasau pe o pernă magentică.

9. Dacii au înfințat NASA, pe care le-a lăsat-o cadou Americanilor.

10.Dacii nu trimiteau oameni din rândul lor la război, se foloseau de clone special construite pentru a lupta în războaie. Dar fiind atât de avansați, nu aveau cu cine să se bată, așa că uneori se bateau între ei.

Vă rog frumos să vă treziți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here