Câteva din lumea IT.

Parcă îmi este dor să mai scriu și despre IT. Am văzut câteva știri interesante care sigur vor fii pe placul pasionaților.

Acer și Asus renunță la Windows RT – Și e absolut normal, Windows are o stabilitate și o viteză excelentă, dar atât. În rest, aceeași problemă ca la Apple, limitări de tot rahatul, nu poți trimite nimic prin Bluetooth și alte idioțenii care lor li se par chestii superbe. Nici nu e de mirare că asiaticii se retrag ușor din afacerea aceasta. Android e viitorul, dar , deocamdată, doar Samsung are câștiguri serioase din chestia asta.

Google a început să testeze baloanele cu Wi-FI –
Au planuri mari băieții, și sună bine de tot. Vor să-i ajute pe Africani cu o recepție mai bună a internetului și, de ce nu, internetul să ajungă și în cele mai greu accesibile zone. Cum ar fi să stai frumos în savană, cu leii pe lângă tine, și să-ți încarci pozele pe facebook instant. Sau să-ți dai check-in din turma de Bizoni. Pentru asta s-au gândit să lanseze niște baloane care emită wi-fi. O idee simplă, o idee foarte bună, fără sute de km de cabluri care pot fi furate de țiganii din Africa :)) .

Motorola Nexus 5 –Există un zvon cum că noul telefon Google Nexus o să fie produs de Motorola. Și este pe cât se poate credibil. Google a schimbat an de an producătorul, iar acum după ce au cumpărat Motorola, n-o pot lăsa să șomeze. Acuma după Moto X care, fie vorba între noi, se anunță un combatant puternic, cel puțin la prima impresie, mi se pare absolut normal ca Google să-și propulseze puțin propria companie. Presupun că și costurile vor fi mai mici.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here