Cât mai stai sub fusta mamei?

3

Băieții în general sunt mămoși, eu am fost, nu făceam nimic fără mama, mama era universul meu.  Dar și mamele au vină în chestia asta, mereu încearcă să-și protejeze puiuțu, să fie numai bine și băiatul să nu intre în belele niciodată.

E bine și frumos până aici, dar ce te faci când puiuțul mamei crește? Pleacă de acasă, se însoară, face un copil. Mama nu poate accepta asta iar femeia care i-a luat feblețea de acasă devine diavolul. Chiar dacă fata e de treabă, chiar dacă se luptă să țină casa în picioare, în ochii mamei lui ea i-a luat băiatul și atât. Sunt mamele alea care , dacă ar putea, s-ar căsătorii cu fii lor.

Chestia asta  e cea mai rapidă metodă să ajungi la divorț, bărbatul mereu o să asculte de mă-sa, nevestei n-o să-i convină niciodată asta iar o căsnicie s-a dus.

Știi ce ai de făcut bărbate? Ia decizii împreună cu soția ta, altfel o să te trezești că ai 40 de ani și locuiești cu mama ta. Norocul meu a fost că mama nu e genul care să se implice în relațiile mele sau ale fraților mei, chiar dacă nu i-a plăcut vreo fată, a lăsat totul la atitudinea noastră. Și toți am ajuns bine, mai puțin eu, care sunt încă tânăr 😛

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here