Cât mai stai sub fusta mamei?

Băieții în general sunt mămoși, eu am fost, nu făceam nimic fără mama, mama era universul meu.  Dar și mamele au vină în chestia asta, mereu încearcă să-și protejeze puiuțu, să fie numai bine și băiatul să nu intre în belele niciodată.

E bine și frumos până aici, dar ce te faci când puiuțul mamei crește? Pleacă de acasă, se însoară, face un copil. Mama nu poate accepta asta iar femeia care i-a luat feblețea de acasă devine diavolul. Chiar dacă fata e de treabă, chiar dacă se luptă să țină casa în picioare, în ochii mamei lui ea i-a luat băiatul și atât. Sunt mamele alea care , dacă ar putea, s-ar căsătorii cu fii lor.

Chestia asta  e cea mai rapidă metodă să ajungi la divorț, bărbatul mereu o să asculte de mă-sa, nevestei n-o să-i convină niciodată asta iar o căsnicie s-a dus.

Știi ce ai de făcut bărbate? Ia decizii împreună cu soția ta, altfel o să te trezești că ai 40 de ani și locuiești cu mama ta. Norocul meu a fost că mama nu e genul care să se implice în relațiile mele sau ale fraților mei, chiar dacă nu i-a plăcut vreo fată, a lăsat totul la atitudinea noastră. Și toți am ajuns bine, mai puțin eu, care sunt încă tânăr 😛

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here