Când o să ne crească niște ouă în pantaloni?

0

Când vine vorba de politică externă, zici că suntem cei mai retardați oameni. Zici că suntem persoana aceea care se lasă călcată în picioare de toată lumea, doar pentru a fi acceptată într-o comunitate. Cam asta e România, cam asta e politica noastră externă.

Lătrăm către Ruși, care nu ne fac nimic, nu ne bagă în seamă.  Între timp, Italienii ne arată cum se tratează unele probleme, și le dă muiță americanilor. Chiar dacă o fac de fațadă, o fac! România tace, se lasă călcată în picioare.

Acuma din câte știu eu, niște judecători au decis să îndepărteze acele steaguri din ținutul secuiesc. Ce fac secuii? Îl aduc pe vicepremierul Ungariei să înalțe cele două steaguri. Deci, a venit un oficial străin și a decis să încalce legea în România.

Cele două steaguri secuieşti de mari dimensiuni au fost aduse de către un grup de păstrători de tradiţii a husarilor şi au fost înălţate pe două catarge de către primarul Bokor Tibor şi vicepremierul Ungariei, Semjen Zsolt, respectiv de reprezentanţii locali ai CNS.

E frumos așa, suntem fraierii Europei, sau dependenții de droguri care ar face orice pentru un gram, chiar se lasă călcați în picioare de oricine, și o facem cu zâmbetul pe buze și buzele pe curul lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here