Cand femeile au blog……

E succes garantat, asta daca e rost de cearta, pentru ca ce stiu sa faca femeile cel mai bine? Sa se certe, sa barfeasca si sa fie geloase. Asa ca nu ai nevoie decat de doua degete, cat sa poti scrie, dar minim doua……cu un deget o sa dureze o vesnicie sa bagi un articol. Cred ca-i mai stiti pe colegii, cei care bagau spaima in bloggeri pentru ca aveau informatii „confidentiale” si reuseau sa puna la punct nume mari din blogosfera. In urma cu un an au aparut niste colege care s-au apucat sa mai spuna cate-un adevar anumitor dive de pe la CLuj care la 20 de anisori, cu puf la pufilica, se vedeau femei de cariera, femei de succes si experte in tainele modei. Cu moda eu am o problema, orice carpa aruncata la intamplare pe o femeie si pusa pe scena, e considerata mare revelatie in ale modei. Dar poate sunt eu mai taranete asa, poate ar trebui sa sarut pamantul ca Ion, sa-mi caut adevarata menire de taran care-si pune un tricou negru pe el, baga o tigara in gura, un inel pe deget si niste bratari de piele arzand-o ca Hank Moody. Fi-ti-ar romanu pe care vrei sa-l lansezi a dracu.

Am deviat putin, mai fac chestia asta cand am chef sa scriu si-mi curg idei prin cap, asa putine cate am. Sa revenim la femei si succesul fulminant in blogosfera. Deci doua fete le fac praf pe astea, pe buna dreptate daca ma intrebati pe mine. Nu asta ma intereseaza, cunosc blogul inca din ziua lansarii, dar ce ma da pe spate este pofta cititoarelor de a vedea cum sunt distruse divele, cum sunt atacate si aruncate in mocirla. Ma rog, nu e mocirla din gelozie, e doar dintr-un adevar pur, pentru ca exista un oarecare model dupa care fetele astea isi urmeaza cariera. E la fel ca in televiziune, oameni fara valoare scriu pe bloguri fara valoare, la fel cum Botezatu apare la televizor fara a avea ceva de spus, a cusut si el la viata lui cativa chiloti si gata, mare artist. Asa e si cu fetele astea, isi pun un machiaj, o ard intr-o fusta scurta si incep sa curga admiratoarele. Si e culmea, ca in loc sa vad o mare de admiratori, vad o mare de admiratoare.

Ideea principala e urmatoarea: era nevoie de blogul acesta, pentru ca orice iesire necontrolata trebuie taxata.

V-am mai zis ca sunt surprins ce repede se strang tatele la comentat cand e rost de scandal? Asta era ideea centrala, dar am dificultati de exprimare in momentul de fata.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here