Cand democratia te ingroapa

Democrația este cel mai frumos lucru, cel mai bun sistem care există. Din păcate, odată cu libertatea de a alege ceva, ne trezim cu oameni care aleg să rămână proști.Aici democrația dă greș. Oamenii aleg să fie doar niște maimuțe fără păr, iar votul lor este pe măsura inteligenței. Pentru că oamenii nu gândesc. Cred primul impostor care le iese în cale cu o promisiune bănoasă. În jurul banilor  se învârte totul. În Marea Britanie, cretinul Nigel Farage și echipa lui de distruși, ziceau că toți banii care se duc săptămânal către Uniunea Europeană, vreo 390 de milioane de lire sterline(asa ziceau ei), vor merge către sistemul de sănătate. Ba chiar au scris asta pe un autobuz. Iar oamenii au crezut, că toți vrem sistem de sănătate mai bun. Doar că, a doua zi după ce s-a terminat cu votul, Nigel zice………..”Nu pot promite că acei bani se duc la sănătate”. Buahahahaha!

Oameni proști care votează cu rasiști

Am văzut interviul unei femei din Pakistan sau India, care a votat cu UKIP, un partid plin de rasiști care condamnă exact oamenii ca ea, o vinitură neagră. Și știți ce e mai grav? Proasta nici n-a știut ce a votat. Iar a doua zi, declara senină că nu a știut și dacă s-ar lua de la capăt, ea ar vota ”Remain”. Ba mai mult, cele mai căutate fraze pe google a doua zi după vot au fost: ”Ce înseamnă Uniunea Europeană” și ”Ce înseamnă faptul că UK a ieșit din UE”.

Domnilor, democrația e pentru toți, dar dreptul la vot nu ar trebui să fie. Știu! E dur, democrația din voi tremură și urlă după egalitate și libertate. Nu zic că nu trebuie să fim liberi, dar trebuie să fim conștienți că în jurul nostru sunt oameni ignoranți, proști, oameni care vor răul. De aceea dreptul la vot ar trebui câștigat. Ca la permisul auto, înainte cu 2 luni de vot, testăm puțin mentalitatea omului. Dacă încă crezi că pământul este plat și soarele se învârte în jurul lui, te rog să pleci acasă. Nu ai ce vota.

 

1 COMENTARIU

  1. Am sa ma risc sa te contrazic privind ideea oamenilor prosti care voteaza cu rasisti. Cred ca e gresita ideea pentru ca doar rasisti pot sa voteze cu rasisti, la fel cum doar comunisti ar vota cu comunisti. Oamenii voteaza cu cei al caror discurs rezoneaza cu proprile convingeri si cam atat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here