Call of Duty Black Ops III este cel mai slab joc din serie.

0

Nu am căutat să văd cât de bine a fost primit internațional jocul, dar mie nu mi-a plăcut deloc. Cred că e cel mai prost joc din seriile Call of Duty.

De gameplay nu mă pot lega, toate sunt exact la fel. Însă povestea, vai, povestea e atât de proastă încât am dat skip de fiecare dată doar să termin jocul cât mai repede. Mai aveam 2-3 misiuni de jucat și aproape că nu mai suportam-mă gândeam doar cum să dezinstalez jocul. Vă spun, e o pierdere de bani.

Povestea lui Black Ops III se petrece în viitor, unde soldați sunt îmbunătățiți cu ajutorul implanturilor cibernetice. Nimic nou, o grămadă de filme și jocuri sunt cu și despre implanturi cibernetice. Ăsta e viitorul.  Povestea din joc devine ”crazy” când programul care trebuia să ajute omenirea să ducă o viață mai relaxată, o ia razna și se joacă cu implanturile soldaților din creier și îi face să bată între ei. În fine, foarte plictisitor. Noroc că nu e lung. Nici armele nu au fost cele mai reușite, sincer nu mi-a plăcut nici măcar una. Nu știam ce armă să folosesc.

În plus, jocului i-a lipsit chestia aia care să mă facă să simt că sunt acolo, cum făcea Call of Duty 2, sau Modern Warfare. În schimb, Call of Duty Black Ops III mi-a oferit un singur sentiment, acela de a termina și dezinstala cât mai repede jocul.

Merită banii?-NU! Nici măcar dacă ești fan al seriei cum sunt eu.

Merită jucat?-Da, dacă ești fan cum sunt eu tot o să vrei să-l joci, dar nu da bani pe el. Cere împrumut  de undeva.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here