Buletin nou

M-am trezit și parcă ceva e schimbat. Am simțit eu ieri când am fost la buletine că ceva mă pătrunde adânc când mi-a făcut cucoana aia poză pentru noul buletin.

Ăștia vor cu cip, tre să merg în Italea la construcții așa că nu am putut să-mi aleg unu fără cip că nu pot să ies din țară.

Și după ce m-a pozat aia, mă simt pătruns , de parcă sufletu dă să-mi iese pe cur. Am fost la baie și m-am scremut, inițial am crezut că e de la orezul ăla cu cașcaval, dar sigur e de la cipu din buletin care ne urmărește peste tot unde mergem.

Asta e, dacă mi-au plăcut banii, nu mai am sufletul mântuit.

Într-o notă mai serioasă, a avut loc o dezbatere de 8 ore pe tema noilor buletine. Faptul că avem idioți care cred că Dumnezeu nu ne mai acceptă sufletul pătat de tehnologie în rai, nu mă surprinde. Suntem o țară de idioți. Atât de idioți încât în 2020, an în care ăștia vor să ajungă pe Marte, noi dezbatem dacă Dumnezeu ne mai lasă să umblăm în penisul gol prin rai dacă avem cip în buletin.

Bine ăștia sunt oameni care ar trebui monitorizați de un psihiatru. Dar mai avem o specie de retarzi. Ăia care cred că o să fim monitorizați cu ajutorul buletinelor.

În primul rând, orice modul gps are nevoie de o sursă de energie. Buletinele nu au sursă de energie!!! În al doilea rând, nu vrea nimeni să te monitorizeze pe tine, Nicule, din capu satului. Și dacă ar vrea , ar putea s-o facă pentru că ai telefon inteligent pe care l-ai luat în rate, flămănd de om ce ești cu wc în curte.

Nu vi se pare anormal că ăia care se plâng de faptul că o să fim monitorizați cu buletinu sunt tot acei oameni care își fac rate să aibă smart tv și Samsung S10?

În timp ce omenirea o să fie la a 5-a planetă colonizată, noi o să sărbătorim că am scăpat de ultimul wc din curte.

Stire absolut superbă

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here