Mai mult mânat de curiozitate, am zis să-i acord o șansă serialului și n-am fost dezamăgit, mai ales că nu mă așteptam ca rușii să fie capabili să producă un serial atât de bun, cu efecte demne de Hollywood.

Better Than Us Poveste

Un tip, pe care îl cheamă cumva în rusă, lucrează la morgă, e despărțit de nevasta lui împreună cu care are 2 copii, un băiat și o fată. Fosta soție vrea să plece în Australia dar ăsta nu-i dă voie pentru că așa nu își poate vedea copii. Așa că nenorocita asta îi spune că vrea să plece singură și el trebuie să rămână cu copii. De fapt nu pleacă ci se ascunde așteptând ca ăsta s-o dea în bară și ea să ceară custodia copiilor.

Nenorocită, v-am zis. Acțiunea se petrece în viitor, deci avem parte de tehnologii futuriste , iar roboții umanoizi sunt prezenți în viața tuturor. Mi-a plăcut că nu s-au scremut să inventeze ei tehnologii, ci au integrat niște prototipuri deja existente pe piață. Cum ar fi brățara aia de îți afișează pe mână totul. Sau drona aia mare de transportă oameni. Un mare plus pe partea asta.

În viața lor, apare un robot, femeie, care e foarte sexy, un prototip făcut de chinezi, dar care se dovedește capabil de sentimente. Și de crimă… pentru că așa își face intrarea, omorând un om. Acuma ăia de la o mare corporație, cei care au și adus robotul, îl caută. Doar că robotul, pe numele ei Aria sau Arisa, am uitat, ajunge la personajul nostru principal în casă.

Serialul e foarte bun, cu efecte mai mult decât decente, ba chiar mai bun față de unele seriale pe care le-am văzut la americani.

Povestea este destul de întortocheată, dar merită pentru că e interesantă și ne prezintă un viitor nu foarte îndepărtat. Cam asta e direcția în care ne îndreptăm.

Concluzii

Better Than Us are o poveste interesantă și ne prezintă un viitor apropiat de noi. Mi-a plăcut mult cum au prezentat viitorul și cum au integrat tehnologii deja existente în timpul nostru, în stadiul de prototip ce-i drept, dar ne arată cum evoluează lucrurile.

PS- Puneți sunetul în limba originală, e mai bine.

Serialul este disponibil pe Netflix

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here