Avionul prăbușit și telefonul indestructibil.

1

Am auzit și eu că până la urmă avionul s-a prăbușit. N-am prea fost la curent cu ce s-a întâmplat. E trist, păcat că n-au avut niște moți din Apuseni să-i salveze.

Ah, apropos de moți și de accidente aviatice. E surprinzător cum nimeni din țara aia nu s-a plâns de faptul că autoritățile n-au depistat telefoanele care încă sunau chiar și după o săptămână de la dispariție. Se pare că sunt mai civilizați decât noi, n-au un Gâdea care să facă emisiuni speciale pe această temă, și nici un Băsescu pe care să se arunce vina pentru accident. Se pare că, totuși, nu e atât de ușor să depistezi un telefon, tot moți-s mai buni. În altă ordine de idei, dacă avionul acela s-a prăbușit în apă, aș vrea să știu ce telefoane foloseau pasagerii. Pentru că telefonul care a rezistat scufundat în ocean, e telefonul pe care aș vrea să-l am. Știu că probabil e un 3310, telefonul indestructibil, acest Chuck Norris al telefoanelor, dar poate avem o șansă la un telefon care poate înota cu rechinii.

Și aș vrea să știu ce operator folosea. Pentru că în România n-ai semnal nici în casă, dar telefonul acela avea semnal în mijlocul oceanului? Scufundat?

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here