Avem impresia că ce e scump e și bun.

8

În special românii, că noi stăm mai prost cu banii, iar când avem un produs scump suntem priviți diferit de ceilalți.

Eram în anul 2 de facultate, mi-am cumpărat Galaxy S, atunci apăruse, am dat pe el o groază de bani, dar nu asta e important, mereu am fost pasionat de telefoane sau alte gadgeturi, prin urmare am tendința să sparg bani mulți pe tot ce ține de acest domeniu.

Bun, ies cu un coleg de cămin și iubita lui la o terasă, deja ne apropiam de vară, era cald și plăcut. Trebuie să înțelegeți că eu nu suport să am nimic în buzunare, nici când merg undeva și nici când stau jos, mai ales când stau jos. Ajungem la terasă, îmi scot tot ce am în buzunare pe masă, inclusiv telefonul, moment în care iubita amicului îl ia în mână(telefonul, perverșilor) și zice ”Oau ce tare, e iPhone?” La care eu îi răspund că nu, e Samsung Galaxy S, automat a pus telefonul pe masă și a zis că nu-i mai place. M-am uitat la ea și i-am zis că e la fel de scump, dacă nu mai scump decât un iPhone. Răspunsul ei  tipic românesc a fost : ” aaaaa, atunci îmi place” , după care l-a luat din nou în mână(telefonul, perverșilor) și s-a uitat la el.

Sunt unii care vor să aibă iPhone doar pentru că au auzit că sunt cele mai bune, sau au văzut că toți oamenii cu bani își cumpără unul, iar la noi rata parveniților este de 99%. Excepție fac persoanele care se interesează de un telefon și-l cumpără pentru nevoile lor, nu pentru că au văzut la persoana pe care o admiră.

În altă ordine de idei, singurul muștar pe care pot să-l mănânc este Muștardino, acela cu capac galben, e cel mai ieftin și cel mai bun.

8 COMENTARII

  1. La ce te astepti si tu de la muieri. Crenvurstila ii cel mai bun si ieftin mustar 😀 . Era sa castig vro 10 borcane o data la un concurs pe facebook :)).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here