Aveam o greata si nu reuseam sa vomit. Acuma pot!

0
918

Mie nu imi plac oamenii, nu sunteți voi de vină, sunt eu! În general mă scârbește peștele, dar imi trece imediat ce mă îndepărtez de el. Al doilea lucru care mă scârbește sunt oamenii, nu toți, dar sunt mulți pe lângă care peștele pare un adevărat deliciu.

Oamenii proști în general, nu că sunt eu deștept, dar îmi place să cred că am simțul realității și încerc să respect omul simplu, muncitor, care-și câștigă pâinea și nu se laudă pe net. Un om pe care l-aș maltrata fizic în public, poate bătut așa în văzul unui stadion cu biciul, este mizeria aia de Andrei Versace care a jignit, practic,  milioane de oameni care se trezesc dimineața și merg la muncă. Ce s-a întâmplat mai departe? Morar l-a chemat în emisiune. Ce spune asta despre caracterul lui? Exact! Jeg!.

După aceea sunt oamenii care vor să-și facă reclamă pe spatele la orice. Cum e idiotul ăsta de Eugen Olteanu care a făcut o colecție intitulată Colectiv. Partea bună? A donat 2000 de euro unui supraviețuitor. Nimic rău până aici, dar să creeze haine sau păpuci sau ce căcat ai creeat el și să îmbrace manechinele cu folie termică dă dovadă de o prostie atât de mare încât o maimuță i-ar da lecții de logică acestui om.

Înțeleg, a vrut să facă o faptă bună, dar putea s-o facă fără acele folii, fără a pune accent pe tragedie, sperând să impresioneze oamenii din clasa înaltă care-și sufocă beșinile stând pe scaune la prezentările acestea mediocre. Nu e singurul prost la această fază, sunt organizatorii, sunt oamenii care au aprobat acele colecții penibile. Nu e vorba de produsul în sine, e vorba de modul în care a fost prezentat. Mă întreb oare cum se simt familiile oamenilor care au murit în incendiu?

E ca și cum m-as duce în Franța și aș face o prezentare de modă, iar pe podium pun niște oameni împușcați, în memoria victimelor care au murit  în Franța. Îți trebuie multă prostie să te gândești că ceva bun poate ieși din treaba asta, pur și simplu nu are cum.

El este marele creator

Libertate de exprimare avem cu toții, însă ar trebui să limităm libertatea la prostie, libertatea oamenilor care profită de pe urma oricărui lucru pentru a-și face reclamă. O țară întreagă vorbește despre acest om la care natura a greșit grav când i-a permis să pătrundă în această lume. Din păcate nu de bine. Așa sunt vulturii, trăiesc din cadavre. Omul acesta a luat de la morți ca să-și facă reclamă. Desigur, omul susține sus ți tare că el a donat bani. Degeaba, putrezitule, prin ceea ce ai făcut ai jignit mii de oameni care au ieșit în stradă, ai jignit morții, ai jignit răniții care aveau acele folii pe ei din nevoie.

Mă abțin cu greu să nu arunc cuvinte mai dure, dar simt că aș face-o degeaba. Priviți mizeria de videoclip. Abia aștept să văd zânele prin cluburi cu folie termică, doar e la modă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here