Autostopiștii sunt niște hoți care fură banii firmelor serioase și corecte de transport.

4

Cum e firma stimatului domn Carabulea. Dar n-are rost să intrăm în detalii. Eu am mers cu ia-mă nene o singură dată, la Sibiu, și atunci era să mor.

Eram cu un  prieten bun și mergeam să ne cumpărăm o pereche de adidași(pantofi sport cum e corect). Îți dai seama că în Mediaș nu găseam nimic de firmă, sau găseam dar numele firmei era ADIADS sau PUNA. Deci singura variantă era Sibiul. Ne-am dus frumușel pe șoseaua Sibiului și am stat grațioși cu degetul ridicat să ne transporte și pe noi cineva. La un moment dat, a oprit o Dacia Nova cu doi oameni, unul tânăr, altul mai bătrân îmbrăcați în salopete care mergeau la Sibiu. Pe la jumătatea drumului, nu mai știu exact localitatea, începe cu A, era să facem un accident de toată frumusețea. Drumul din acea zonă e destul de înșelător, în sensul că e drept în jur de 1 km jumate, doar că, pe la jumătatea lui nu mai vezi nimic pentru că e în pantă și nu mai poți observa dacă vine mașină din față. Așa că, constructorul-șofer s-a avântat într-o depășire cu o mașină care abia are putere să meargă când nu e nimeni în ea, dapăi cu patru persoane. Așa se face că, din față, venea un TIR de toată frumusețea care a început să bage claxoane în disperare, mașina noastră nu apucase să depășească mașina din față și eram în dreptul ei. Norocul nostru a fost că, mașina din dreapta a tras dreapta tare până când a ieșit în câmp, șoferul tirului a tras și el dreapta, jumate fiind tot pe câmp, iar noi ne-am poziționat în mijlocul străzii, nu foarte late, scăpând toți trei dintr-un accident ce ne-ar fi făcut vedete la știrile de la ora 5.

De atunci nu am mai fost cu ia-mă nene niciodată. Și totuși, legea care e în dezbatere mi se pare absurdă.

Ministerul Transporturilor a repus în dezbatere publică proiectul de lege care interzice transportul autostopiștilor.

Potrivit documentului, această “practică ilicită”, prin care proprietarii de autoturisme transportă contra cost persoane necunoscute atât în orașe cât și în afara localităților, pune în dificultate asigurarea unui mediu concurențial corect pe piața transportului rutier de persoane.

LE-ma vad nevoit sa specific faptul ca acest articol este ironic. Prea multi idioti pun botul.

4 COMENTARII

 1. De asemenea sunt impotriva autostopistiilor, dar titul postarii tale,ma face sa rad…
  Firme serioase si corecte, de transport? In Romania?
  Si il mai mentionezi si pe Carabulea? Cred ca si el ar rade daca ar citi asta…

 2. Un LE si in partea mea, idiot esti tu…
  Iar acesta nu este un artico, ci o postare pe un blog mizer…
  Atat timp cat dai share la aceasta postare, trebuie sa suporti si criticile…
  Nu eu te-am cautat ci tu ti-ai facut reclama, si pe langa ca mi-am pierdut vremea cu postarea ta, cu invitatia ta publica… Numesti cititorii idioti…
  N-ai habar cum sa scoti in evidenta ironia, si iti numesti cititorii idioti…
  Idiot esti tu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here